Hadházy Ákos: Vagy nincs több bizonyíték, vagy Magyar Péter megijedt

Hadházy Ákos szerint amit eddig bemutatott Magyar, azt simán le fogja söpörni Polt Péter.

Beszámoltunk róla, hogy kedden délelőtt 9 órakor Magyar Péter közzétette azt a hangfelvételt, amelynek közzétételét hetek óta ígérgette a nyilvánosság előtt. A hanganyagon Varga Judit arról beszélt, Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl–Völner-ügy irataiból, és Polt Péternek valójában nincs hatalma az ügyészség felett.

A hanganyag nyilvánosságra kerülését követően azonnal reagált Varga Judit. A volt igazságügyi miniszter Magyar Péter erőszakos magatartásáról és folyamatos fenyegetéseiről írt. Állítása szerint megfélemlítés hatása alatt mondta el Varga az állításait a hangfelvételen.

A hangfelvételen elhangzó állítások kapcsán megszólalt Hadházy Ákos is.

A független országgyűlési képviselő bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

Néhány megjegyzés a ma nyilvánosságra került hangfelvételről:

– Korábban több felvételről és miniszterEK beszélgetéséről volt szó. Ehelyett egy, Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk. Vagyis vagy nincs több bizonyíték, vagy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója megijedt (erre persze nyilván van is oka) vagy a további bizonyítékokat későbbre tartogatja. (Mindenesetre sokat elmond, hogy hetek óta tartó hallgatás után

előkerült Gulyás Gergely, hogy megkönnyebbülten kitegyen egy gúnyos posztot)

– Sajnos ezt a felvételt Polt Péter simán el fogja intézni annyival, hogy a „jó miniszter asszony“ tévedett, nincs bizonyítékot arra, hogy igazat mondott, nem is tudják, miért mondott ilyet…Hacsak nincs az ügyészségen belül egy hős, ezt a feladatot simán abszolválják, ahogy ezt már annyiszor megtették.

Ennek ellenére természetesen a felvétel újabb , nagyon fontos bizonyíték a rendszer romlottságára. Az viszont kérdés, hogy azokat, akiket az eddigi bizonyítékok nem győztek meg a maffiaállam működéséről, át tudja-e fordítani.
A felvétel sok kérdést vet fel, két dolgot azonban mindenképpen tudnunk kell.

1) Mint minden korábbi dokumentum esetén, erre is igaz: az, hogy ennek mekkora lesz a politikai hatása, leginkább attól függ, hogy mennyi emberhez jut el a híre.

Orbánt soha nem az érdekli, hogy kiderül-e az igazság, hanem hogy hány emberhez jut az el.

A propagandagépezet már sokszor bizonyította, hogy képes milliók elől elhallgatni az igazat, zajkeltéssel elterelni róla a figyelmet, vagy éppen “megmagyarázni”, hogy a “baloldal még rosszabb lenne”. Nem érdekli őt, ha kétmillióan hallanak valamiről, ha nyolc millióan nem, vagy csak éppen-éppen, azt is “magyarázva”

2) Az, hogy lesz-e mégis valódi változás, az CSAK attól függ, mikor ismerik fel tömegek, hogy amíg propagandagépezet létezik, nem beszélhetünk valódi választásokról és addig szinte lehetetlen választáson leváltani a kormányt.

Ha tömegek akarják, megváltoztathatók a játékszabályok.

Persze, egy DEMOKRÁCIÁBAN lemondana, vagy legkésőbb a választáson megbukna a kormány. De ez NEM demokrácia! Tegyünk érte, hogy az legyen, ettől a felvételtől is inspirálva!

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek