Becsapott a meteor: Sírvaröhögős írásban alázta rommá a pániküzemmódba kapcsolt Orbánt a népszerű pedagógus

Simkó Edit parádésan foglalta össze az elmúlt hetet.

A polgári engedetlenségbe belálló híres pedagógus erős pamfletben gúnyolodott a miniszterelnökön és a kormányfő körén. Simkó Edit csattanós írásban mutatta be az elmúlt hetek történéseit Tiborcz István honvédségi repülőzésén át a Lázár János által megfenyegetett SPAR-ig. Nehéz eldönteni, sírjunk-e vagy nevessünk rajta.

Simkó Edit bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Tisztelt miniszterelnököm, drága Orbán Viktor!

Rajongva hallgatom, hallgatva rajongok Önért, én brüsszeli vétó világbajnokom! Öles porszem a gépezetben, tuskó a küllők között, púp a háton (jó, hát nem a háton, de a body shaming árnyékát is el akarom kerülni)!

Ön az igazi nehézség, ami mindenek elé gördül, ön a mi szerencsétlenségünk a szerencsében… vagy fordítva, már nem is tudom, sok hülye mondás! Én csak az ön szózatait akarom hallani, ahogy perorál az éterbe bár mi perfül fogyasztjuk. Állítsa föl ezeknek a liPsi európaiaknak a tilalomfát, Ön annak leggyökerebb gyökere!

Együtt nevetek önnel ezeken a hülye brüsszelieken, ahogy tanulják a háborús retorikát. Nekünk magyaráznak, mi már évek óta háborús vészhelyzetben élünk, mert mi tudjuk, az orosz háború nem a mi háborúnk, csak a mi vészhelyzetünk, és csakis a miénk!

Ezért kapnak hazánkban a politikusok családtagjai is akár katonai védelmet. Legyen a honvédség is Pintér »denagyoncsöndbenvan« Sándor keze alatt!

Brüsszel Soros fogságában van. Ezt ki ismerhetné föl a legjobban, ha nem ön, én szabadságharcosom! Önnek sikerült kiszabadulnia miután kitaníttatta magát Soros börtönében. Ki tud így dobbantóak használni egy hátat? Ki tud ilyen leleményesen felhágni a magasba?

Oh, hágjon az én hátamra is, rajongásom gurulós málnája, vágyaim tejfölös túrógombóca!

Jaj, ha már így átcsaptunk a főzés irányába. Ügyesen tört borsot (hehehe) a fűszeresek, a Spárosok orra alá!

Ilyen az, mikor ön versenyez!

Ezek a gonosz brüsszeliek meg beleszólnak a gazdák gabonakereskedésébe, mint kormány a hatósági árakkal… nem, ez itt most nem jó… ööö … egy kicsit összezavarodtam, talán ott, ahol a magas pedagógus fizetésemről beszélt, amit ettől a Brüsszeltől kapunk, mi büszke szuverének.

Mert Európában háború van és rosszlét, és átvertek minket. El lehet jutni a fegyveres konfliktusig, zengte én tunikás túzokom. És én csak azért nem félek, mert tudom, ha önön múlik, akkor el is jutunk, hisz nem is Putyin úr indított háborút, nekik csak útba estek az ukránok Európába tartva.

Nem több ez, mint mikor Kolumbusz Kristófnak útjába került Amerika. Gyorsan civilizálta is a maga képére. Ön képes történelmi távlatokban látni. Emlegette a világháború borzalmait, higgye el, épp ezért nem tanítom már pl. a »furcsa háborút«! Keressen rá, ha elfeledte volna, de szívesen találkozom önnel, hogy elmeséljem egy kedves pásztor órán.

Jaj, ez a Varga Juditka, de szépen megvigasztalódott a kiutalt szerelmével! Elgondolkodom, micsoda családi életük lehetett, hogy az ura felvette a beszélgetéseit. Micsoda meghitt párkapcsolat! Sok fura szöveg… ezt vajon hány nercsaládban teszik, rosszabb időkre gondolva?

Én nem venném föl az önét, csak hallgatnám önt dödöllén dorbézoló dundi di.. di… dinoszauruszom (jaj, azok kihaltak)… díszpintyem! Az meg pici és csak a szája jár… maradjunk a kihalásnál, dúló dinócskám, az élhetőbb!

Budapest is rabságban van. Nagyon örülök, hogy Szandrácskával tiszta szentkitrályit öntött a pohárba. Ő már bizonyította a női princípiumot, mint a druszám Gergely.

Remekül olvassák föl és viszik az ön szavát, igaz asszonyi alázattal.

Alexandra drága csecsebecs, haszontalan, de szép, ez érdeme.

Szerelmes rajongással!

Gulyás Gertrúd

okj-s pedagógus

P.S.: Kicsit sajnálom, hogy Ókovácsot engedte megegyezni, mert bizony én készültem az egyik osztályból összerántott kis amatőr zenekarommal a sztrájktörés hősies tettére. Már próbáltunk diótörővel, szájharmonikával és fugázóval. Mici néni meg megy a világba, hogy ütné el egy kegyelmet kapott embercsempész furgonja!

Szerdán (03.27 15 órától) Pécsre utazik az aHang/EDF/ OKA rendezvényre. Hát ne legyen akksi az autójába! Nem baj, így legalább nem tud elmenni a FeminiBálra a Turbinába.

És a legfontosabb, én már nem akarok a gyermekvédelemről beszélni, annyi sok érdekesebb dolog van!”

(Simkó Edit / Facebook)

Valódi Hírek