Kegyetlenül kiosztották Vitézy Dávidot az embertelen környezetrombolás miatt (+fotó)

A Facebookon támadták a főpolgármester-jelöltet.

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) Facebook-posztban fakadt ki Vitézy Dávid „zöldpolitikája” ellen. Vitézy, aki nemrég jelentette be, hogy Budapest főpolgármester-jelöltjeként indul a választáson, hatalmas fakivágást támogatott.

Vitézy terveiben ugyanis a leginkább pusztító megoldást szorgalmazta:

a XI. kerületi Hamzsabégi úton ezer fát vágnak ki a fejlesztés érdekében.

A VEKE Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Mindig kiderül az igazság. Íme Vitézy Dávid város- és zöldpolitikája. Emberek, fák nem kellenek, jöjjön a beton. A kivitelező V-híd (Mészáros Lőrinc cége) nekiállt kivágni a Hamzsabégi park fáit.

A munkavégzéshez több száz embert, rengeteg szekuritist sorakoztattak fel (utóbbiakat kifejezetten azzal toborozták, hogy a lakosságot kell távol tartani) akik a rendőröket sem engedték be a lezárt (amúgy önkormányzati) területre.

A munkálatokra már nagyon készült Sárváry István, a V-híd hiperagresszív vezetője. Miközben a Lázárminisztérium arról biztosította a lakosságot, hogy még három hónapig biztosan nem lesznek munkálatok, Sárváry fülest kapott, hogy Lázár személyesen ül le tárgyalni a helyi civilekkel, és akár meg is állapodhatnak.

Ezt kellett neki megakadályozni.

A lakosság Vitézy tervei ellen van

Szögezzük le, a helyi lakosság nem a beruházás ellen van, hanem Vitézy tervei ellen, amely mint látható tönkreteszi az életüket. Van olyan műszaki megoldás, amely miatt nem kellene tönkretenni a parkot, és még sokkal olcsóbb is lenne, de Vitézy és Sárváry a lakosságon akar bosszút állni.

És ehhez a hatalom minden eszközét bevetik, a legaljasabb jogászkodástól a fizikai megfélemlítésig. A Magyar Állam létezésének utolsó jelei is kimúlnak, valójában gazemberek irányítják az országból azt, ami megmaradt.

Ilyenkor amúgy egyetlen országgyűlési, fővárosi vagy kerületi képviselő sem teszi tiszteletét. Hol van a polgármester, aki azt ígérte odakötözi magát egy fához? Hol vannak az országgyűlési képviselők, akik a parlamentben oly bátran fel merték kérdezni az aktuális kormányembert, majd a semmitmondó, terelő választ hallgatva szépen leültek?

Hol van a főpolgármester, aki inkább csendben lemutyizik a kormánnyal a lakosság ellenében?

Mindenki asszisztál ahhoz, hogy kivágjanak ezer fát, és betonba öntsék a park helyét, mert Vitézy Dávid és kis csapata betontengert és csőkígyót álmodott – jogszabályellenesen – tízmilliárdokért a város közepébe.

Hát baszd meg, Dávid, ha ez a te ajánlatod Budapestnek, akkor szavazzon rád a hóhér. Kísértsen örökké, legyenek rémálmaid, szóljon az agyadban a láncfűrész hangja te kis minidiktátor-jelölt!

Sárváry Istvánnak pedig a börtönben kellene megrohadnia, neki a szigorított fegyház is ajándék lenne. Ő az, akit a kínai elnök (!) személyesen (!!!) nevezett meg mint a Budapest–Belgrád beruházás kerékkötőjét és kérte az eltávolítását, ő az, aki miatt már Kína is megharagudott Magyarországra.

És ő az, aki akár a tömegbe is lövetne (hozzáállásáról a munkatársai tudnának beszélni…)

Vitézy és Sárváry egyébként nagy haverok, anno nyílt színen poharazgatták le az egyes beruházások részletei, miniszteri felügyelet mellett:

a 2022 júliusi posztot >>ITT<< olvashatod.

Lesznek még képek meg videók.

Gyalázat, a legmagasabb fokú.”

(VEKE / Facebook)

Valódi Hírek