FRISS: Kiakadt az ellenzék Orbán súlyos előadásán, üzentek a miniszterelnöknek a pártok

Erről szólt Orbán Viktor NER-szagú beszéde. Cikkünk frissül!

Propagandától bűzlő beszédet sikerült felolvasnia Orbán Viktornak március 15-e alkalmából a Magyar Nemzeti Múzeum előtt. Bár táncosok, énekesek műsora előzte meg a miniszterelnök produkcióját, nem tolongtak az emberek a Múzeumkertben.

Pedig a Fidesz minden követ megmozgatott, hogy az eseményre csábítsa a magyarokat. Bizonyára érzik, hogy a ped0filbotrány miatt rezeg alattuk a léc, sőt, a párt támogatottsága is nagyot esett az utóbbi időszakban, így sms-sekkel és egy agysorvasztó videóval próbáltak embereket toborozni az ünnepségre.

Kapcsolódó: Ultrakínos: Hiába csődítették a határon túli magyarokat Orbán beszédére, rég voltak ilyen kevesen kíváncsiak rá

Orbán Viktor a 1848 hőseire emlékezve nem hagyhatta ki, hogy

ujjal mutogasson a Nyugatra.

Mint ismert, a kormányfő szövetségeseinek listája egyre rövidebb, ő mégis Brüsszel elfoglalásáról ábrándozik, ráfogva az EU-ra mindent, ami „rossz” az országban.

A DK reakciója

A Demokratikus Koalíció szerint

Orbán Brüsszel elfoglalásáról álmodik, miközben még Budapestet sem sikerült neki.”

Hangsúlyozták,

„nem is fog, mert

a magyarok a gyerekek oldalán állnak, míg Orbán Viktor a ped0filokén.

Ki fogjuk söpörni az orbáni ped0filhálózatot és az Orbán-rendszert!”

Mit mond a Párbeszéd-ZÖLDEK?

„Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához.

A megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök korrupt, hazug, ped0filmosdató rendszere politikailag megbukott”

– fogalmazott a pár a közösségi oldalán.

A Momentum is fűzött pár sort Orbán beszédéhez

Donáth Anna a Facebookon reagált a miniszterelnök szereplésére, kiemelve, miközben „ég a tető, roskadoznak a falak„, addig Orbán Viktor Brüsszel elfoglalásáról álmodozik.

Mutatjuk a bejegyzését:

„Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés.

Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem

egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi.

A nemzeti ünnepen sincs őszinteség és szembenézés. Az ország külpolitikailag elszigetelődött, a gazdaság nem tud teljesíteni, mert megfojtja a korrupció és a jogállam hiánya, szociális katasztrófa felé menetelünk, miközben a kegyelmi botrány végleg megmutatta, hogy milyen erkölcs és milyen emberek vezetik az országot.

Ég a tető, roskadoznak a falak, áznak az alapok, a miniszterelnök pedig Brüsszelt akarja elfoglalni.

Miközben az ő rendszere fenyegeti a magyarok szabadságát, és szövetségese, Putyin Európa békéjét, aközben katedrálisokról, Sorosról, brüsszeli gyárszalagról hadovál.

Orbán Viktor minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása. Vele már nem lehet vitatkozni. Ahogy ezt a rendszert vele már nem lehet megjavítani.”

Az LMP friss posztja

Az LMP a közösségi oldalán sajátos módon üzent. Orbánnak nem szúrtak oda, az ellenzéknek annál inkább.

Arról írtak, hogy méltó módon akar megemlékezni a márciusi ifjakra.

Mint írták,

„sokan, sokféleképp emlékeznek meg az 1848-as ’49-es forradalom és szabadságharc hőseiről.

Vannak, akik azt gondolják, hogy ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy a regnáló elitet leváltsuk, vagy éppen zászlót bontsanak.

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja azonban méltó módon szeretne megemlékezni a 176 évvel ezelőtti márciusi ifjakra, az önfeláldozó és bátor nőkre és férfiakra.

Teljes politikai közösségünk nevében hálával, méltó tisztelettel és főhajtással emlékezünk azokra, akik bármilyen módon harcoltak hazánk függetlenségéért, azokra, akik elindították Európában a forradalmi hullámot.

Március 15-e szóljon a hősökről!”

(LMP – Magyarország Zöld Pártja/Facebook)

Valódi Hírek