Áll a bál: Hazazavarta Romániába a gané Kónya Endrét a Fidesz vezető propagandistája

Gajdics Ottó nem fogta vissza magát.

A Fidesz megmondóembere az Orbán-kormány szócsöveként működő Magyar Nemzet online felületén ment neki a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének. Gajdics Ottó meglepően sommás véleményt osztott meg Kónya Endréről, a kegyelmi botrány főszereplőjéről.

Gajdics érdekes felütéssel kezdi az írását, szerinte a cél bizonyos helyzetben szentesíti az eszközt:

„Ha ártatlanul ítélnek el egy embert, mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztázza magát. Akár még kisebb súlyú törvénytelenségektől sem riad vissza, hogy bizonyítsa, azt a bűnt, amivel vádolják, nem követte el”

– írta.

Gajdics ezek után az interneten végigsöprő felvételt említi. Mint megírtuk: Kónya Endre hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik m0lesztált áldozatát, ám az RTL rejtett kamerával rögzítette az esetet.

No de mi zavarja a leginkább a kormánypárti megmondóembert?

Gajdics szerint:

„be kell látnia minden jóérzésű embernek, hogy sem a ped0fil igazgató áldozatai, de a magyar társadalom egésze sem nyer semmit azzal, ha K. Endre ámokfutása az ártatlanságának bizonyítására

mindennap témát szolgáltat a dollármédia mocsokban dagonyázó propagandistáinak.”

Azaz: Kónyának nem azért kell eltűnnie a színről, amiért börtönbe került. De nem is az okozza a legnagyobb problémát, hogy Kónya a kegyelem után is traumatizálja az áldozatokat.

A baj csak és kizárólag az, hogy a sajtó beszámol a történtekről.

„Ezért a leghatározottabban fejezzük ki azon akaratunkat, hogy a volt bicskei igazgatóhelyettes tűnjön el a magyar közéletből!

Ilyen áron senkit nem érdekel, ártatlan vagy sem.

Kegyelmet kapott, éljen vele!”

– írta.

Ha már tollat ragadott, parasztozott is egy kicsit

Gajdics „cikkében” utalt Kónya erdélyi származására, így rögtön a juhászok közé utalta.

„Menjen haza Erdélybe, menjen föl a hegyre egy esztenába, segítsen a juhászoknak, esténként pedig mélyedjen el saját gondolataiban, és keresse a választ, hogyan is jutott el idáig. Ha pár év múlva lesz valami hihető magyarázata, szívesen látjuk újra”

– zárta sorait.

Valódi Hírek