Bajban vagy az ajándékozással? A legjobb ajándék ötletek férfiaknak!

Az általános vélekedéssel ellentétben egyáltalán nem könnyű meglepni egy férfit. Ha a szokásos ajándék, vagy a kedvence elkészítése helyett vagy mellett valamilyen igazán különleges dologgal is szeretnél készülni, akkor néhány hasznos tipp mindenképp jól jön.

A Meglepkék.hu weboldalán férfi ajándékok széles választéka található, melyek a legtöbb férfi arcára széles mosolyt varázsolnak. Az üveg bor, vagy az ehhez hasonló sablonos ajándékok nem aratnak osztatlan sikert, ráadásul meglehetősen személytelenek is. Ha ezt szeretnénk elkerülni, akkor célszerű egy kicsit kreatívabbnak lenni.

Tesla Model 3 élményvezetése

A legtöbb férfi rajong a gépekért, kiváltképp az autókért. Az élményvezetés önmagában véve is nagyon különleges program, pláne, ha egy igazán spéci autó volánja mögé ülhet be a megajándékozott. A Tesla Model 3 az egész világon újdonságként hat, így ezzel a meglepetéssel nem lehet melléfogni. Akik már vezették ezt az autót, azt mondják, hogy két világ létezik. Az egyik mielőtt kipróbáltad ezt az “autócsodát”, a másik pedig miután megtapasztaltad a benne lévő erőt.

Az egy dolog, hogy jobban gyorsul, mint egy Ferrari vagy Porsche. De emellett az Autopilot üzemmód aktiválásával még a vezetésre sem kell koncentrálnod, csak hátradőlni és élvezni a város látványát.

Driftelés a Dunán REDJET motorcsónakkal

Az adrenalinfröccs szerelmesei számára a Dunán való driftelés való igazán. A 440 lóerős REDJET motorcsónak egyedülálló élményt kínál. A lenyűgöző panoráma, az extrém manőverek és a nagy sebesség biztosítják a felejthetetlen programot. Természetesen egy ilyen kalandot követően a váltóruha kötelező, de kétségkívül megéri.

Extrém túraélmény Nitrollerrel

Lehet, hogy rollereztél már a városban, de az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, amikor terepen próbálsz ki egy igazán nagy teljesítményű gépet. Az off-road szerelmesei számára nincs is ennél jobb választás. A kitűnő lengéscsillapítás, 35 fokos mászási képesség, 2 x 1100 W, valamint a duál-fékrendszer biztosítják, hogy a túra minden pillanata élményekkel teli legyen. A természetben való program igazi pasis esemény, így akár egy baráti lazításnak vagy legénybúcsús élménynek is kiváló.

Duna-delta horgászat 1 főre 1 hétre

Előfordul, hogy a férfiembernek egész egyszerűen egy kis énidőre van szüksége, amikor kiszakadhat a mindennapi forgatagból, és csak a hobbijának él. A horgászat szerelmeseinek egy 1 hetes pecázós program tökéletes választás a töltődésre. Vannak, akik szívesen horgásznak barátokkal, társaságban, de annak is megvan a varázsa, amikor nem kell semmi másra figyelni, csak a sikeres kapásra. Ha a pecázni szerető ismerősödet ezzel az ajándékkal leped meg, biztos lehetsz benne, hogy igazán hálás lesz érte, és sokáig fogja majd emlegetni.