FRISS: Nagyon durva plakátok jelentek meg Orbánról országszerte, a DK áll az akció mögött

Így mindenkihez eljut, ki a fő felelős.

Az elmúlt hetek legnagyobb botrányára, a Novák Katalin és Varga Judit bukását okozó ped0filbotrányra reflektáló plakátok árasztották el a házfalakat országszerte pénteken.

Az ügyre nagyon keményen rászállt a legnagyobb ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció. Amíg a fideszesek még tagadásban voltak, a DK már petíciót indított Novák Katalin lemondásért, ezt több tízezren írták alá. Orbán végül a népharag nyomására kénytelen volt engedni a DK követelésének, hazarendelte és lemondatta Novákot.

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédében is hangsúlyosan megjelent a téma: a DK elnöke szerint

Orbán az első magyar ped0filbarát miniszterelnökként vonul be a történelembe.

Dobrev Klára a múlt heti ellenzéki tüntetésen pedig arról beszélt:

„A ped0filhálózat feje öntelt módon hátradőlve egy dologgal foglalkozik: nehogy a hatalmát ez picit is megkarcolja. A fideszes ped0filhálózat a fejétől bűzlik.

Ennek a hálózatnak a végén Orbán Viktor áll”

A DK továbbra is napirenden tartja az ügyet: szerintük egy kizárólagos teljhatalommal uralkodó vezetőnek a felelőssége is kizárólagos, ezért a főbűnösnek, Orbán Viktornak kell buknia a botrány miatt.

Pénteken országszerte friss plakátok jelentek meg a házfalakon, amelyeken Orbán Viktor választási fotója mellett az alábbi felirat szerepel:

„ISTEN? HAZA? PED0FíLIA!”

Mutatjuk:

.

A plakát alján található feliratból kiderül az is, hogy a meghökkentően erős kampányt a Demokratikus Koalíció indította, hogy felvilágosítsák az ország lakosságát arról, mekkora szakadék tátong a Fidesz által hirdetett elvek és a valóság között.

Valódi Hírek