Kitálalt Lázár János: Hirtelen eldalolt mindent, amit Orbán Viktor feleségéről tud

Lázár János érdekes dolgokat árult el Lévai Anikóról egy sajtótájékoztató közben.

Mint írtuk, Magyar Péter friss interjújában többek között a hazai „First Lady”-ről, Lévai Anikóról is szót ejtett.

Mint mondta, látta, ahogy Lévai minisztereket, képviselőket bizonyos dolgok miatt számonkért. Magyar saját bevallása szerint hallomásból értesült arról, hogy

bizonyos személyi döntésekben Orbán Viktor feleségének is volt szerepe.

Varga Judit exférje azt is megosztotta, hogy jó kapcsolatot ápolt Lévaival, szerinte a szerepe méltatlanul alulértékelt. Hozzátette, hogy nem negatív szerepre gondolt.

Meglátása az, hogy a miniszterelnök nejének még ha nincs is formális hatalma, nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre.

Orbán Viktor Ferenc pápával, valamint feleségével, Lévai Anikóval a Vatikánban

A Vatikáni Média által közreadott képen Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt a Vatikánban 2022. április 21-én. Az április 3-i parlamenti választás óta a kormányfő első hivatalos útja a vatikáni látogatás. Balról a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó. MTI/Vatikáni Média

Lázár János mást tapasztalt

Lázár János építési és közlekedési miniszter a minap az új tarifarendszer miatt tartott sajtótájékoztatót, ahol bármilyen kérdést feltehettek neki a sajtó munkatársai.

Kapcsolódó: Keményen betámadták Lázár Jánost aljas húzása miatt

A Népszava az esemény után egy miniinterjút készített a tárcavezetővel, Magyar Péter mondandójáról kérdezték.

„Lévai Anikót én a közügyekben egyetlen témával kapcsolatban láttam szerepelni, ez pedig az Ökomenikus Szeretetszolgálatban végzett munkája”

– fogalmazott Lázár, aki úgy tudja,

Orbán Viktor felesége soha nem foglalkozott közügyekkel.

Mint mondta, Lévai a férjének mondja el a véleményét, felneveltek 5 gyermeket, hosszú évek óta együtt élnek, és „ebben a helyzetben ez pont elég„.

Megjegyezte, ő maga soha nem tapasztalt semmit a Magyar által elmondottakból, amelyek állítása szerint soha nem kerültek szóba a kormányülésen.

Kapcsolódó:

Lehet még fokozni a gigabotrányt: Olyat ejtett ki a száján Lázár János a ped0filügyben, amire végképp nem számított senki

Valódi Hírek