Megszólalt a friss házasságáról a 91 éves Vitray Tamás

Dupla esküvőt tartottak.

A negyedszerre is megnősült Vitray Tamás a Storynak adott interjút. Ebből kiderült, hogy a volt tévés esküvője nemcsak azért különleges, mert 91 évesen vette feleségül Vitray-Ivens Évát, hanem azért is, mert dupla esküvőt tartottak. Ugyanis

Éva lánya is akkor tartotta a menyegzőjét.

„Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen ’vendég’ Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével.

A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni.

Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, ’véletlenül’ Tomi jön a párjával”

– mesélte el Vitray.

A lelkes férj igyekszik a valóság talaján maradni. Mint mondta, tisztában van a korával, valamint azzal, hogy a felesége nagyobb feladatot vállalt a házassággal, mint ő.

„Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok vagyunk”

– vallotta be.

Felesége, Éva elárulta:

„Csak annyit mondhatok, azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

Nemrég mi megírtuk, hogy Vitray Tamás 91 évesen új műsorral tért vissza, a nézők a YouTube-on követhetik őt.

A legendás riporter korábban megosztotta, hogy alapvetően nem a mainstream közönséget (a fősodort – a szerk.) kívánja megcélozni, sokkal inkább az idősebbeket, akiket véleménye szerint ma „nem tekintenek igazi nézőnek” az új, digitális korban.

Valódi Hírek