Itt a bejelentés: Visszatér Vitray Tamás, a legendás magyar sportriporter (+videó)

Sok minden motiválja.

A legendás televíziós újságíró, Vitray Tamás volt a vendége pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorának, ahol a televíziós ikon bejelentette:

91 évesen új műsorral tér vissza a YouTube-on.

Vitray Tamás részletesen beszélt új terveiről, de arról is, mi zavarja leginkább a mai fociban. Azt mondta, ugyan hajtja a hiúság is, de úgy érzi, örömmel fogadják majd a nézők, és mint mondta, kihívás is lesz számára nagy visszatérés. Mint ismert, Vitray 89 éves korában vonult vissza a nyilvánosság elől, több mint hatvanévnyi televíziózás után.

A műsorban Vitray elmondta azt is, hogy alapvetően nem a mainstream (fősodor) közönséget kívánja majd megcélozni, sokkal inkább az idősebbeket, akiket véleménye szerint ma „nem tekintenek igazi nézőnek” az új, digitális korban. A műsorrendet pedig nézői kérésre sűrítették, így a havi egyórás epizódok helyett kéthetente fognak jelentkezni az új műsorral – ismertette, hozzátéve,

sokak számára van még mondanivalója,

és még mindig hajtja a „csakazértis” attitűd, enélkül nem is tudná csinálni.

Vitray a sportra kitérve megjegyezte, neki „a foci nem tetszik már annyira”. Hozzátette, a labdarúgás szép és izgalmas játék volt, de mára túl nagy hangsúlyt kapott benne a puszta fizikai erőfölény. A régi idők játékvezetői egy mai meccsen kiüríthetnék az egész pályát a rengeteg szándékos szabálytalanság miatt – jegyezte meg.

„A futball nem harcművészet. Művészetnek művészet, de nem a harcban”

– mondta, majd hozzátette, szerinte a mai játékosokból túl sok van és össze sem lehet hasonlítani őket „a régi idők nagyjaival”.

Videó:

Valódi Hírek