Mi folyik itt? Most bukott le egy újabb ped0fil, lecsapott rá a rendőrség

A mai hírekből sem maradtak ki.

Egyre több ped0fíliával gyanúsított bukik le, szerdán Zalában és Csongrádban is vádat emeltek két férfi ellen.

A zalai férfi laptopján felvételek tucatjait tárolta

Gyermekp0rnográfia miatt emeltek vádat egy vonyarcvashegyi férfi ellen, aki kisgyerekekről készült porn0gráf képeket osztott meg a világhálón – tájékoztatott a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán.

Németh Eszter közlése szerint a 42 éves férfi még 2021 áprilisában az interneten osztott meg ismeretlenekkel olyan p0rnográf felvételeket, amelyeken

12 évesnél fiatalabb (sic!) gyermekek sze*uális kizsákmányolása volt látható.

A vádlott a laptopján és a mobiltelefonján több mint száz olyan fotót tárolt, amely zömében kisgyermekeket mutatott „a n*miséget súlyosan szem*remsértő nyíltsággal, célzottan a n*mi vágy felkeltésére irányuló módon”.

A férfi ellen a Keszthelyi Járási Ügyészség emelt vádat gyermekp0rnográfia bűntette miatt.

A csongrádi férfira 17 év fegyházat kértek

Tizenhét év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség egy makói férfival szemben, akinél

a nyomozók több tízezer, gyermekekről készült p0rnográf felvételt találtak

– írta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője közleményében.

Saághy Flóra közölte, a vádemeléskor letartóztatásban lévő férfit többszörös visszaesőként kétrendbeli, felvételek átadásával és tartásával elkövetett, minősített gyermekp0rnográfia bűntettével vádolják.

A vád szerint 2018 májusa és 2020 októbere között a férfi egy internetes platformon álnéven regisztrált felhasználói fiókjába ötszáznál több, gyermekekről készült, p0rnográf tartalmú kép- és videófelvételt töltött fel.

A férfinál végzett házkutatáson a rendőrség a vádlott telefonjain, memóriakártyáján és laptopján is nagy mennyiségű p0rnográf tartalmat talált.

Emellett 2020 februárjától a vádlott egy titkosított üzenetküldő alkalmazásban létrehozott felhasználói fiókjába két éven keresztül több mint 14 ezer (sic!), kiskorúakat ábrázoló p0rnográf felvételt töltött fel.

Azokat csaknem száz felhasználóval meg is osztotta.

A vádlott felhasználói fiókjaiban, valamint elektronikus eszközein tárolt több mint 31 ezer p0rnográf felvételt. Köztük sok olyan volt, amelyen a gyermekekkel szemben sanyargatást vagy erő-szakot alkalmaztak.

A médiatartalmak egy részét a férfi azután mentette le készülékeire, hogy őt első alkalommal gyanúsítottként kihallgatták.

Az ügyészség vádiratában azt is indítványozta, hogy a vádlottat végleg tiltsák el minden olyan tevékenységtől, amely során kiskorúakkal kerülne kapcsolatba – tudatta az ügyész.

(Kiemelt képünk illusztráció)

(MTI)

Valódi Hírek