Felgyújtotta az internetet Németh Szilárd furcsa fotója: Kitört Csepelen a fociháború, riválisának üzent a rezsibiztos

A rangadó után máris posztolt Németh Szilárd.

Óriási rangadó mérkőzés kerekedett szombaton Csepelen, amikor is összecsapott egymással a CSUSE (Csepel Utánpótlás Sportegyesület) és a Csepel TC labdarúgócsapata a Megye 1-es bajnokságban. A mérkőzést végül 4-1-re megnyerte a Csepel TC, amely 48 ponttal áll a tabella első helyén. A CSUSE eddig 15 pontot gyűjtött, jelenleg a 12. helyen áll.

Németh Szilád rezsibiztos, a Fidesz alelnöke egy egészen furcsa Facebook-bejegyzést osztott meg a meccs után.

„No comment”

írta Facebook posztjában Németh Szilárd, aki bejegyzéséhez egy igényes grafikát is mellékelt, amelyen azt szemléltette, hogy míg a listavezető Csepel TC nulla forintot, addig a CSUSE 140 millió forint támogatást kapott Borbély Lénárd volt fideszes polgármestertől.

Németh Szilárd vélhetően ismét „borsot akart volna törni” Borbély orra alá a kritikájával, viszont ez meglepő annak a pártnak az alelnökétől, amely az elmúlt évtized során (közpénz)milliárdokat öntött a magyar fociba, támogatva ezzel egyebek közt olyan csapatokat is, mint a Kisvárda, vagy a Mezőkövesd. Mint a 444.hu felhívta rá a figyelmet, ennek a beavatkozásnak köszönhető például az is, hogy már

4,5 millió forint az átlagos focistafizetés az NB I-ben.

Borbély Lénárd – Németh Szilárd egykori szövetségese – 2014 óta vezeti a korábban baloldali bázisként számontartott kerületet, viszont úgy összebalhéztak Németh Szilárddal, hogy a rezsibiztos felszámolta a kerületi Fidesz-szervezetet, majd újraszervezte azt, csak azért, hogy így kivághassa Borbélyt a pártból.

Kapcsolódó: Mi folyik Csepelen? Megkergette a fidelitasos szórólapozókat a Fideszből kizárt alpolgármester – Németh Szilárdig vezetnek a szálak (+videó)

Maffiamódszerekkel fenyegeti volt párttársát Németh Szilárd

Borbély már bejelentette, indulni fog a júniusi önkormányzati választáson. Pontosan tudja, hogy a politikus azon tevékenykedik, hogy legyen fideszes jelölt.

„Gyűlöletkampányra számítok, mert tudom, kivel állok szemben”

– mondta a polgármester, hozzátéve:

Németh a „Keresztapából ismert számos módszert bevetett”.

Németh Szilárd (balra) és Borbély Lénárd (jobbra), amikor még szent volt közöttük a béke

KAPCSOLÓDÓ:

Felrobbant az internet: Hurrikánként söpör végig Németh Szilárd virágos fotója

Valódi Hírek