Mi a fene történt? Megszökött a házi őrizetből egy ped0fíliával gyanúsított férfi

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Nemes László ellen, fogolyszökést követett el. A magyar rendőrség november óta keresi az egykori edzőt.

A férfi ősszel szegte meg a házi őrizet szabályait, hetente kellett volna jelentkeznie a rendőrségen, de 3 hónapja megszökött abból a tarpai ingatlanból, amelyet az információk szerint a testvére bérelt ki neki – részletezte a Blikk, amely azt is megtudta, hogy az 54 éves férfi kiskorú sérelmére elkövetett sz*xuális erőszak miatt került a hatóság látókörébe.

Nemes László undorító dolgot tett

„A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket.

2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval sz*xuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében”

– fogalmazott Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapnak.

Nemes László 2022 december 6-tól 2023 november 7-ig letartóztatásban volt, majd a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét. A számára kijelölt ingatlant nem hagyhatta volna el, ám november 19-én felszívódott, jelenleg is keresik a rendőrök – részletezte a szóvivő.

Hozzátette, hogy a távollétében is folytatódik az eljárás. A férfi Beregszászról származik, elképzelhető, hogy már Ukrajnában tartózkodik. Ismerősei megdöbbentek a hír hallatán, miszerint kiengedték és meg is szökött a bűnügyi felügyeletből. A férfi 15 év börtönbüntetést is kaphat a tetteiért.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek