DK: Buknia kell a hatalomnak, hogy az Orbán-rendszer által bújtatott ped0filok bűnhődjenek!

A DK reagált a hétfőn felröppent friss hírre, miszerint egy ped0fíliával gyanúsított férfi megszökött a házi őrizetből.

A friss hírek szerint egy ped0fíliával gyanúsított ember szökött meg az országból, miután kiengedték az előzetesből.

Az elmúlt hetek végre ráirányították a figyelmet arra, hogy a ped0filsegítőnek adott elnöki kegyelem nem egy elszigetelt, egyedi eset volt az Orbán-rendszerben, hanem a mindennapok része – fogalmazott Arató Gergely hétfői sajtótájékoztatóján.

Az Orbán-rendszer most ugyanúgy hagyta futni K. Endrét, ahogy annak idején Orbán perui nagykövetét, Kaleta Gábort, aki gyermekp0rnográf felvételeket gyűjtött a számítógépén, vagy a Fidesz XVII. kerületi alpolgármesterét, Fohsz Tivadart, aki a saját nevelt lányát molesztálta, és készített róla rejtett kamerás felvételeket – mutatott rá a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese, hozzátéve:

„Közös bennük, hogy hiába voltak érintettek ped0fil-bűncselekményekben, Orbán Viktor és a Fidesz megvédte őket a következményektől, ezért szabadlábon vannak a mai napig”.

Mi a véleménye a DK-nak?

Mint mondta, a DK szerint azok a fideszes ped0filok, akiket már ismer az ország, csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az orbáni ped0filhálózat védelme alatt álló fideszes ped0filok jelentős része a mai napig rejtve maradt – jegyezte meg a DK-s politikus.

Éppen ezért

a ped0fília elleni harc ma nemcsak szakmai kérdés, hanem politikai is:

ez az ügy Orbán Viktor felelőssége – hangsúlyozta Arató Gergely.

Amíg marad az Orbán-rendszer, addig működni fog az orbáni ped0filhálózat is. Így nem lesz olyan gyermekvédelmi törvény, amely megvédhetné a gyermekeket a fideszes ped0filoktól – mondta a politikus, megjegyezve:

„A DK szerint éppen ezért politikai megoldásra van szükség: ennek a hatalomnak buknia kell ahhoz, hogy minden olyan ped0fil elnyerje méltó büntetését, akiket

ma még bújtat az Orbán-rendszer”.

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek