Videóval: Elvitte a bicskei gyermekáldozatok hangját Orbán Viktor évértékelőjére a Demokratikus Koalíció

Még mindig nem kértek bocsánatot az áldozatoktól.

Orbán Viktor évértékelője előtt a bicskei ped0fil igazgató áldozatainak, illetve a gyermekotthon dolgozóinak hangját játszották be hangszórókon a Várkert Bazárnál a Demokratikus Koalíció politikusai.

Mészáros Dávid a helyszínen úgy fogalmazott: Orbán az évértékelőjén elszámolhat azzal, hogy elnöki kegyelemhez segített egy ped0filsegítő bűnözőt, aki eltussolta a bicskei gyermekotthonban elkövetett sze*uális bűncselekményeket.

Hozzátette:

a miniszterelnök kiszolgálta egy nagyhatalmú ped0filhálózat akaratát,

amelynek csápjai a kormányig és a köztársasági elnöki hivatalig kúsztak. Orbán megszabadult ugyan Novák Katalintól és elvitette vele a balhét, a bicskei gyerekáldozatoktól azonban továbbra sem kért senki bocsánatot – hívta fel a figyelmet.

Ali Abd El Rahim, a DK politikusa ezután elmondta, hogy a hangszórókból az orbáni ped0filhálózat áldozatainak hangja is szól, ez a hálózat pedig mélyen beette magát a magyar állam szövetébe. A ped0filok és bűntársaik, az elnöki kegyelmet osztogató, kegyelemért lobbizó ped0filsimogató politikusok együtt alkotják az orbáni pedofilhálózatot – jelentette ki.

„A Demokratikus Koalíció azonban mindent megtesz azért, hogy az orbáni ped0filhálózat működését felfedjük és felszámoljuk! Meg fogjuk védeni a gyerekeket és az unokákat,

akármilyen magas kormányzati szintről is működtetik az orbáni ped0filhálózatot”

– fogalmazott Ali Abd El Rahim.

Videó:

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek