Kiderült, mi okozta a nemzetközileg elismert magyar virológus halálát

Megrázó részletek érkeztek Jakab Ferenc professzor haláláról.

Beszámoltunk róla, hogy váratlanul meghalt Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese, a magyar virológia kiemelkedő alakja. A hírt kollégái osztották meg, és ugyan nem közölték a halál pontos okát, a bejegyzésben leírt „tragikus hirtelenség” arra engedett következtetni, hogy öngyilk0s lett a professzor.

Miért halhatott meg Jakab Ferenc virológus?

A Pécs Aktuál nevű oldal vetett véget a találgatásoknak és az összeesküvés-elméletek terjedésének. A helyi illetőségű hírportál

három, egymástól független forrásból úgy értesült, Jakab Ferenc halálát öngyilk0sság okozta.

A friss hírek szerint a tudós magánéleti okok miatt önkezével vetett véget életének. Az egyik forrás szerint az egyetemen az a hír terjed, hogy a virológus felakaszt0tta magát és Jakab Ferenc testét pénteken reggel találták meg.

Jakab Ferenc a koronavírus-járvány idején vált országszerte ismertté. A Koronavírus-kutatási Akciócsoport élén mindent megtett azért, hogy a járvány minél kevesebb áldozatot szedjen. Minden tudásával az oltások biztonságosságát és eredményességét hirdette, így jelentős érdemei közé tartozik, hogy a lakosság átoltottsága elérte a kívánt szintet.

(Pécs Aktuál/Nyugati Fény)

Valódi Hírek