Videóval: A DK aktivistái elvitték a bicskei gyermekotthon áldozatainak hangját a Karmelita kolostor elé

Az Orbán-rendszer nem a gyerekeket, hanem a ped0filokat védi.

A DK aktivistái hangfalat vittek a karmelita kolostorhoz, hogy lejátsszák Orbán Viktornak a bicskei gyermekotthon áldozatai és a korábban ott dolgozók hangját – tájékoztatta szerdai közleményében lapunkat a párt.

Az aktivisták Orbán Viktort, Novák Katalint és Varga Juditot ábrázoló „ped0filsimogatók” feliratú táblákkal tiltakoztak. Amiatt demonstráltak, hogy Orbán Viktor és a fideszes ped0filhálózat tagjai örökre el akarták hallgattatni a bicskei gyermekotthon áldozatait. A DK aktivistái azért mentek a karmelita elé, hogy szembesítsék a miniszterelnököt a bűneivel. Céljuk, hogy Orbán Viktor soha ne felejtse el azoknak az áldozatoknak a hangját, akiket az elnöki kegyelemmel szabadon engedett K. Endre akart elhallgattatni – hívták fel a figyelmet.

Ali Abd El-Rahim, a DK aktivistája az akció során elmondta: a ped0filsegítő K. Endre elnöki kegyelme világosan megmutatta, hogy

az Orbán-rendszer nem a gyerekeket, hanem a ped0filokat védi.

A pedofilokat kiengedi a börtönből, az áldozataikat megalázza, semmibe veszi és elhallgattatja ez a rendszer, hogy soha senki ne tudja meg, hogy a fideszes ped0filhálózat a törvények felett áll – emelte ki.

„Ezért kell felderíteni és elszámoltatni Orbán ped0filhálózatát az utolsó sze*uális ragadozóig,

hogy Magyarország végre békés és biztonságos haza legyen és ne az orbáni ped0filhálózat vadászterülete!”

– fogalmazott Ali Abd El-Rahim.

Az akcióról készült videó a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán megtekinthető:

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek