Megrázó részleteket osztott meg férje haláláról Vágó István felesége

Vágó Judit hosszú idő után először adott interjút.

Tavaly április végén az egész országot megrázta a hír: meghalt Vágó István, hazánk legendás kvízmestere.

Felesége, Vágó Judit májusban beszélt először arról, hogy mi történt szeretett férjével. Vágó Istvánnak otthonában internetezés közben egyszer csak fájdalmai támadtak, majd összeesett.

Vágó István február 14-én ünnepelné a 75. születésnapját. Ebből az alkalomból felesége interjút adott a Best magazinnak. Mint mondta, még mindig nem tud a férjéről múlt időben beszélni. Ideje jelentős részét a családdal és barátaival tölti, miközben szépíti az otthonát. Férje dolgozószobáját például emlékszobává alakította.

Miről beszélt még Vágó István felesége?

Arról is beszélt, hogy barátai mennyire szeretik őt, férje halála után még inkább vigyáznak rá. Fia, Péter büszke édesanyjára, mert erős maradt a nehéz pillanatokban is. Ő tavaly májusban nyilatkozott a Blikknek, amelynek elmondta: 6 éves kisfiának is beszélt a történtekről. A kicsi, bár még nincs teljesen tisztában a halál fogalmával, odament a nagymamájához, és azt mondta:

„Tudom, hogy meghalt a nagypapa. Igaz, nem tudom, miről van szó pontosan, de téged nagyon szeretlek”.

Vágó István lapunk alapítójával, Mandula Viktorral is jó viszonyt ápolt. Mandula így emlékezett meg Vágóról a tévés halálakor:


.

Valódi Hírek