Hatalmas botrány: Lányát védte a sz*xuális zaklatótól az édesapa, ellene indított eljárást a rendőrség

Gyermeke részletezte a történteket.

Sikerült felvennie a kapcsolatot az AcNewsnak azzal a 20 éves nővel, akit a HÉV-en támadott meg egy ukrán vendégmunkás.

A fiatal édesapját hívta segítségül, ám a megállóban dulakodás alakult ki a felek között. A lányát védelmező férfinak három ukrán esett neki – előbbi a védekezés során megvágta az egyikük nyakát.

Az édesapa végül három napra őrizetbe került, Barbi pedig a minap részletezte a történteket. Mint mondta, az édesanyjához indult vasárnap, amikor a rákosfalvi megállóban felszállt, majd mellé ült a három férfi, akik ittasan hol magyarul, hol ukránul beszéltek.

Az egyikük simogatni kezdte a fiatal lány combját, aki rászólt a férfira, mire az felháborodott, káromkodva sértegetni kezdte őt. Szülei várták a kerepesi állomáson, édesanyja köntösben rohant le érte. Miközben leszálltak a szerelvényről,

az egyik zaklató a fiatal lába közé próbált nyúlni.

Barbi édesapja kérdőre vonta a molesztálót, mire lökdösődni kezdtek, amibe az ukrán férfi két társa is beszállt. Végül előkerült egy tapétavágó (az édesapa villanyszerelőként dolgozik, épp a munkából jött haza), amivel az egyik zaklató nyakát megsebesítette.

Előbbi állva, cigarettázva, sörözve és Barbit sértegetve várta meg a segítséget, sőt, bosszúval fenyegette meg a családot. Eközben a lány édesanyja részesítette őt elsősegélyben.

Az ukrán férfi kihallgatása folyamatban van, a lányát védelmező apa ellen indul nyomozás életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt – közölte Szabóné Berki Bianka őrnagy, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek