Magóné Tóth Gyöngyit jelöli a DK és az MSZP polgármesterjelöltnek Kalocsán

Eddig is sokat tett a településért.

Dr. Magóné Tóth Gyöngyit indítja kalocsai polgármester-jelöltként a DK és az MSZP az önkormányzati választáson – derült ki a DK lapunknak eljutatott sajtóközleményéből.

A Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt között született, tavaly novemberben bejelentett választási együttműködési megállapodás értelmében a két párt Dr. Magóné Tóth Gyöngyit indítja kalocsai polgármester-jelöltként az önkormányzati választáson.

Magóné valószínűleg mindenkinél jobban ismeri a várost, hiszen Kalocsán született és él a mai napig, itt volt tanár, majd középiskolai igazgatóhelyettes, összesen kilenc éven át volt a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár igazgatója, helytörténészként pedig két kötete is megjelent a város történetéről – folytatták.

„Dr. Magóné Tóth Gyöngyi eddig is szeretett városának, Kalocsának szentelte az életét, hiszünk benne, hogy az ellenzék polgármestereként ugyanezt fogja folytatni. A DK sok sikert kíván Dr. Magóné Tóth Gyöngyinek és minden, változást akaró kalocsai polgárnak” – zárta a párt a közleményét.

Valódi Hírek