Dávid Ferenc: Meloninak annyi

Vélemény.

„MELONI ÁRULÁSA! Szomorú és szégyen, hogy egy szélsőbaloldali terroristát véd az olasz miniszterelnök! (…) Többet ér a Soros-lájk meg a balos összekacsintás és odabiccentés, mint a normalitás? SZÉGYEN!”

(Szarvas Szilveszter)

„Melonit elvesztettük. (…) Az olasz kormányfőt megvették a globalisták.”

(Bohár Dániel)

„Meloni is a sorosista lobbi bűvöletébe esett. Szomorú azt látni, hogy Giorgia Meloni, akinek a karrierjét a magyar kormányfő is egyengette, most szó nélkül átvette a Soros-féle narratívát.”

(Deák Dániel)

A Fidesz verbális verőlegényei megkapták a parancsot, és azonnal teljesítették is.

Orbán Viktor egykori szövetségese pillanatok alatt áruló lett, a hazai jobboldali sajtó szabályosan kiátkozta. Az olasz kormányfő egyik bűne az, hogy telefonált egy Magyarországon letartóztatott és perbe fogott aktivista ügyében, akinek fogvatartási körülményeiről szeretett volna tájékozódni a magyar miniszterelnöknél. A magyar bíróság elé állított olasz hölgy szélsőséges nézeteket képvisel, budapesti erőszakos fellépése miatt vették őrizetbe, és helyezték vád alá.

Meloni nem vitatja az eljárás jogszerűségét,

fellépése kizárólag a letartóztatott nő fogvatartási, illetve bíróság előtti megjelenésével (bilincsben) kapcsolatos.

A nagyobb „baj” Melonival, hogy egy befolyásos európai ország kormányfőjeként nem követi, nem követheti a járhatatlan orbáni utat, ezért aztán szép fokozatosan eltávolodott a magyar miniszterelnöktől. Viszonylag hamar belátta, hogy az EU-alapító Itália első számú vezetőjeként nem vezetheti népét és országát politikai zsákutcába, nem tarthat Orbánnal a perspektíva nélküli úton.

Orbán lehet, hogy élvezi a tartós kitaszítottságát, az állandó ellenkezést és kuruckodást,

ezzel szemben Meloni jól tudja, hogy az olasz gazdaság és kultúra Európa szerves részét képezi és onnan kiszakíthatatlan.

Orbán Viktor szomorúan jegyzi meg a legutóbb vele készített interjúban (Kérdés: Beszélt Meloni asszonnyal erről a helyzetről? Válasz: Folyamatosan beszélek mindenkivel. Kérdés: Támogatja ő Önt? Válasz: Nem, egyedül vagyunk.)

Egy szövetségessel, egy támogatóval megint kevesebb.

A fent idézett Bohár–Deák–Szarvas összetételű zsoldoscsapat ezek után azonnal „rávetette” magát Meloni asszonyra. Izgatottan várom a „nagy öregek” (Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó) színrelépését. Ne legyen kétség, hamarosan ők is letámadják az olasz kormányfőt!

A helyzet tragikus, de én mégis próbálom felvidítani a kedves olvasót egy Novák Katalintól származó Facebook-bejegyzéssel (2023. május 17.):

Baráti beszélgetés Reykjavíkban Giorgia Melonival, az olasz miniszterelnökkel, barátnőmmel. Szövetségesek vagyunk könnyű és nehéz időkben egyaránt. A hagyományos családi értékek mellett az illegális migráció ellen is közösen lépünk fel.

Miként fordulhatott elő, hogy a magyar államfő egy sorosista árulót fogadott a bizalmába? Esetleg Katalin asszonyt is megvették a globalisták?

Tegnaptól vége a két nő közötti barátságnak?

Kérdéseimre gyors választ várok a jól tartott és most bevetetett firkászbrigádtól!

Dávid Ferenc

Valódi Hírek