Agyőt mondott Varga Judit: Látványosat bukott az exminiszter a válásával

Vagyonnyilatkozatából több furcsaság is kitűnt.

Tavaly márciusban írtunk Varga Judit volt igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter, a Diákhitel Központ volt vezetője válásáról.

Az exférje gyorsan rátalált a boldogság, Prágába vitte új kedvesét, a kiruccanásról pedig fotót is posztolt a közösségi oldalán.

Az egykori igazságügyi miniszter vagyonnyilatkozatából a minap kiderült, hogy a válás vagyonfelosztással járt: Vargáé lett a balatonhenyei házuk, valamint egy további telek a településen.

Ugyanakkor a budai lakásaik immár nem szerepelnek az exminiszter vagyonbevallásában, sőt, a Volvónak is hűlt helye maradt a dokumentumokban – a gépjárműnek Varga korábban felerészben a tulajdonosa volt. Emellett Yamaha-pianínójának is búcsút intett a politikus.

A Blikk részletezése szerint a balatonhenyei ház még fejtörést okozhat a volt tárcavezetőnek a rajta lévő 60 millió forintos jelzálog miatt, emellett egy 2023-ban felvett 5 millió forintos családi kölcsön is a számlájára írható.

Továbbá az is kiderült, hogy Varga bevételei látványosan csökkentek a tavalyi év során. Lemondásáig havi 1,5 millió forint ütötte a markát képviselőként és további 3 millió forint miniszterként, immár azonban csupán 2,6 millió forintot keres havonta.

Mint írtuk, Varga Judit lázasan készül a közelgő EP-választásokra, nemrég egy titkos beszédet is tartott, amelynek részletei >>IDE<< kattintva olvashatók.

Kapcsolódó cikk:

Varga Judit válófélben lévő férje teljesen kiborult, amiért el kellett hagynia a balatonhenyei házukat

Valódi Hírek