Szívszorító történetet árult el Falusi Mariann a tavaly meghalt Lang Györgyiről

A két művész az első perctől összhangban volt.

Rengeteg dolgot átalakított az életében Falusi Mariann, miután tavaly januárban az édesanyját, majd májusban Lang Györgyit, fellépőtársát, a Pa-Dö-Dő együttes ikonikus alakját is elvesztette.

Az énekesnő a minap a Nők Lapjának beszélt arról, hogy Györgyi halála óta nem tudott senkivel sem olyan mély és őszinte beszélgetést folytatni, mint vele, hiszeb

„úgy lehetett dumálni meg röhögni, olyan lazán, szívből, hogy attól minden más megvilágításba került”.

Mint mondta, bár fellépőtársa fizikailag némi segítségre szorult (Lang Györgyi fiatal kora óta sclerosis multiplexszel küzdött), lelkileg mindig ő nyújtott támaszt a szeretteinek és a körülötte lévőknek. Azt is elárulta, hogy Lang ötlete volt a zenekar megalapítása.

A két művész 1985-ben ismerkedett meg egymással a Vígszínházban, és azonnal tudták, hogy a lelkük mélyén testvérek. Falusi Mariann is egyike volt azoknak, akik Lang Györgyi mellett voltak a halála napjáig. Az énekesnő úgy fogalmazott, minden természetesen, görcsök nélkül zajlott.

Arról is szót ejtett, hogy rá akarták venni egy Pa-Dö-Dő-búcsúkoncertre, de tudta, fellépőtársa nélkül semmi értelme nem lenne az egésznek.

Az interjúban többek között arról is beszélt, hogy nemrég egy reinkarnációs hipnózison (lélekvándorlással összefüggő eljárás – szerk.) vett részt: eszkimóként látta magát, majd hirtelen egy mediterrán közegbe csöppent, ahol hosszú hajú, spanyol nő volt, a szoknyájával pedig a világot is elsöpörte.

Valódi Hírek