Glázer Tímea a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Győrben

A DK előválasztást kezdeményez az ellenzéki jelöltek között.

Glázer Tímea, Győr önkormányzati képviselője és a Demokratikus Koalíció helyi elnöke a DK polgármesterjelöltje Győrben – áll a Demokratikus Koalíció lapunkhoz eljuttatott hétfői közleményében.

„Készen állunk az előválasztásra, hogy Glázer Tímea ne csak a DK, hanem az egész ellenzék polgármester-jelöltje legyen.

Bízunk benne, hogy a többi jelölt is felkészült az előválasztásra, hogy a választók dönthessék el, ki a legalkalmasabb jelölt”

– hangsúlyozták.

Glázer Tímea tapasztalt politikus Győrben: évek óta tagja a képviselő-testületnek, alelnöke az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottságnak, valamint a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottságnak is. 2019-ben Győr ellenzéki polgármesterjelöltjeként indult a választáson, amikor mindössze pár száz szavazaton múlott a győzelme – részletezte a párt.

A Demokratikus Koalíció hisz abban, hogy Glázer Tímea az egyetlen, aki legyőzheti a Fidesz helytartóját Győrben. Glázer Tímea olyan szociáldemokrata polgármester lesz, aki

Győrt európai, fejlődő várossá fogja emelni, miközben egyedül a győriek érdekeit tartja szem előtt

– emelték ki a friss közleményükben, hozzátéve:

„Hiszünk Glázer Tímea felkészültségében, amelyet előválasztáson is bizonyítani fog. Sok sikert kívánunk Glázer Tímeának!”

Glázer Tímea mellett Borkai Zsolt, Győr botrányba keveredett expolgármestere, Dézsi Csaba András, a település jelenlegi vezetője, valamint az ugytudjuk.hu nevű helyi portál újságírója, Pintér Bence indulna a választáson.

Valódi Hírek