Egészen váratlan húzás: Végre elárulták, ki ül be az ATV-től elbocsátott Gajdos Tamás székébe

A nézők már találkozhattak a Híradó új emberével.

Mint írtuk, novemberben közös megegyezéssel távozott az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás. A televíziós ellen fegyelmi vizsgálat indult, miután sokadjára nem jelent meg időben a Híradó stúdiójában. Rövidesen szerződést bontottak vele, Stohl Luca pedig ennek apropóján visszatért a Híradóba.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója a minap a SorozatWiki podcastjében árulta el, hogy Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté lesz a Híradó új műsorvezetője – őt mellesleg már láthatták a képernyők előtt ülők, az időjárás-előrejelzéseket osztotta meg a nézőkkel.

Az ATV-nél az utóbbi időben több olyan eset is előfordult, hogy a csatorna egy-egy kulcsembere késett: nemrég arról írtunk, hogy Tóth Géza híradós ellen indult fegyelmi eljárás, miután másfél órát késett egy felvételről. Helyettesítését végül sikerült megoldani: Rónai Egon, az Egyenes Beszéd műsorvezetője ugrott be helyette.

A híradós később közölte, hogy elnézte a beosztását, de akik ismerik, tudják, hogy ő mindig idő előtt beér a stúdióba, hibájáért pedig vállalja a felelősséget.

Valódi Hírek