Megvan, kik ülnek be az ATV-ből kirúgott Gajdos Tamás székébe

Korán kell kelniük.

Hétfőn közös megegyezéssel távozott az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás, miután szombaton nem jelent meg a Híradó stúdiójában.

A csatorna fegyelmi vizsgálatot indított, majd megköszönték a munkáját és azonnali hatállyal megszűnt a szerződése a csatorna hírműsoraiban. Időközben kiderült, kik váltják Gajdost.

„Szombaton Stohl Luca visszatér a Híradóba, Rónai Egon pedig a jövő hét hétfőtől átmenetileg a Start műsorvezetője is lesz”

– jelentette be közleményében az ATV.

„Nagyon izgatottan várom a szombatot. A visszatérésben édesanyám segít nekünk, aki bejön velünk az ATV székházába és vigyáz Rózára, amíg a stúdióban vagyok. Két Híradó közt pedig majd meg tudom etetni és puszilgatni a kislányomat. Fokozatosan térek vissza,

eleinte csak havi néhány napot leszek a képernyőn, s megnézzük, miként működik ez az új rendszer.

Azt gondolom, egy gyereknek is fontos, hogy az édesanyja kiegyensúlyozott és boldog legyen, nekem meg már hiányzott a tévézés és a csapat is. Az ATV vezetősége és a közvetlen kollégák is nagyon segítőkészek, amiért hálás vagyok nekik”

– mondta Stohl Luca.

„Anno 13 éve eredetileg a csatorna reggeli műsorához érkeztem, amit szerettem csinálni. Ez egy nagyon nehéz műfaj, hiszen rengeteg téma és vendég van egy adásban, amire alaposan fel kell készülni. A korán keléssel nincs gondom, hiszen

három kisgyermek édesapja vagyok, máskor sem szoktam sokáig aludni.

A Start amúgy is kedves a szívemnek, hiszen itt ismertem meg a feleségemet, aki akkor rendezőasszisztens volt, és a közös munka során szerettünk egymásba”

– idézte fel Rónai Egon.

Valódi Hírek