Döbbenet: Megtámadták a konzultációs íveket gyűjtőket Körmenden

Feldühödött vállalkozó a tettes.

A konzultációs ívek gyűjtése közben támadták és rugdosták meg az egyik gyűjtőpont pultját Körmenden. Az esetről Pleva Dániel, a Momentum helyi politikusa számolt be.

Pleva Dániel Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban.

„MEGINT MEGTÁMADTÁK A PULTUNKAT KONZULTÁCIÓGYŰJTÉS KÖZBEN –MEGKÉRJÜK A KORMÁNYT, ÁLLJON MÁR LE A HAZUDOZÁSSAL, A HERGELÉSSEL ÉS A MAGYARSÁG MEGOSZTÁSÁVAL!

A tavalyi bajánsenyei eset után most Körmenden tettlegességig fajult a Fidesz uszító propagandájának a hatása: egy fideszes választó megpróbálta felrúgni a pultunkat, miközben a propagandában hallható lózungokat ordítozta. A pult nem dőlt fel, de több helyen eltört.

Ezután a meghökkent körülöttünk állók közül több Fidesz-szavazó is odajött, hogy sajnálják, hogy valaki így viselkedik. Köszönjük nekik, és remélem, elgondolkodtató a számukra is, hogy a Fidesz milyen éket ver magyar és magyar közé!

És köszönjük a körmendieknek, hogy a hónap során összesen majdnem 100 konzultációs ívet juttattak el hozzánk! Akinél még ott maradt, postán január 31-éig elküldheti az aHangnak, a címük: Magyarhang Nonprofit Kft., Budapest, Pf. 34. 1426″

– írta.

Megírtuk, hogy január 19-ig több mint 300 ezer üres konzultációs ív gyűlt össze hála az Egységes Diákfront és az aHang akciójának. Meglátásuk szerint egy üres lap egy szavazat a diákok és a pedagógusok mellett, de a gyűjtésnek még koránt sincs vége, a január 31-ig folytatják

(Pleva Dániel / Facebook)

Valódi Hírek