Nincs vége: Újabb vizsgálatot indítanak Curtis édesanyja ügyében

Egy betegszállítót már kirúgtak.

Szerdán a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) is vizsgálatot rendelt el Curtis édesanyja ügyében, akit a kórházból való hazaszállítás után papucsban és köntösben egy műanyag széken hagytak.

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központhoz bejelentés nem érkezett, azonban

hatósági jogkörénél fogva azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben

– írta az NNGYK.

Amennyiben szakmai szabályszegés vagy mulasztás kerül megállapításra, akkor az NNGYK megteszi a szükséges intézkedéseket – tették hozzá.

Beszámoltunk róla, hogy a népszerű rapper, Széki Attila – művésznevén Curtis – édesanyjához mentőt kellett hívni a napokban, az azonban

két telefonhívás után és több mint három óra várakozás után érkezett meg.

A lábfájdalmaktól szenvedő, magas vércukorszintű, zavart nőt a Semmelweis Egyetem egyik klinikájának sürgősségi osztályára szállították, ahonnan napokkal később hazaengedték.

A tortúra ennél a pontnál nem ért véget: az idős hölgyet a lakása előtt, mezítláb egy műanyag székre ültetve magára hagyta az egyik betegszállító. Curtis – aki egyébként közismerten kormánypárti – az esetet követően felháborodott hangvételű bejegyzést írt a közösségi oldalára.

A bejegyzés internetes elterjedését követően a betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta őt, és bocsánatot kért, hangsúlyozva: elfogadhatatlan, ami történt. Mivel a cég beosztottja hibázott, a vállalat vezetője

azonnali hatállyal elbocsátotta a gondatlan munkavállalót.

(via index.hu)

Valódi Hírek