Márki-Zay Péterék zavarhatták meg a DK programbemutató rendezvényét

Példátlan akció az ellenzéki térfélen.

„Menjenek innen, takarodjanak az országból! Meg a politikából is!”

– szakította félbe egy fiatal férfi a DK kulturális programbemutató rendezvényét hétfőn.

Információink szerint a helyszínen jelenlévők közül többen is hallották, ahogy a rendzavaró a kikísérése közben elárulta, hogy Márki-Zay Péter pártjának ifjúsági szervezetének, a Minden Fiatal Magyarországának nevében beszélt. Ezt alátámasztja az is, ahogy Dobrev Klárát a hódmezővásárhelyi polgármester elárulásával vádolta.

„Elárulta az összefogást! Nem állt ki Márki-Zay mellett!”

– kiabálta a provokátor.

Amennyiben a fiatal tényleg Márki-Zay Pétertől jött, akkor egy teljesen új jelenséggel állunk szemben. Ahhoz hozzászokhattunk már, hogy a fideszes propagandasajtó ellenzéki rendezvények megzavarásában teljesedik ki, azonban az teljesen szokatlan, hogy egy ellenzéki párt tegye ugyanezt.

A kérdéseinket elküldtük Márki-Zay Péter pártjához:

  • a Mindenki Magyarországa Mozgalom ifjúsági szervezetéhez, a Minden Fiatal Magyarországához tartozik-e a Dobrev Klára rendezvényén feltűnt provokátor?
  • ⁠amennyiben igen, úgy az MMN egyetért-e azzal, hogy a DK miatt tart itt az ország és a DK-soknak el kellene takarodniuk az országból?
  • mennyire tartják összeegyeztethetőnek az ellenzéki szereppel, hogy a legnagyobb ellenzéki párt rendezvényét zavarták meg?

FRISSÍTÉS: Megérkezett az MMNP válasza, idézzük:

A fiatalember nem ismert a számunkra, nem tagja a Mindenki Magyarországa közösségének.

Rendezvények megzavarását nem támogatjuk. Azt azonban igen, hogy minden állampolgárnak lehetősége legyen véleményét kifejteni, kérdéseket feltenni választott képviselőinek és hogy a feltett kérdéseikre választ kapjanak.

Valódi Hírek