Tragédia: Női holttestet találtak a várpalotai étterem mögötti lépcsősoron

Egy kutyát sétáltató környékbeli talált rá.

A reggeli órákban kutyáját sétáltató várpalotai nő bukkant rá arra a holttestre, amely a belvárosi étterem mögötti lépcsősoron hevert. Az áldozat a feltételezések szerint csütörtökön a késő esti órákban eleshetett, beverhette a fejét, majd a mínuszok miatt hamar kihűlt a teste.

A helyi Delta Hírek portál Facebook-bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

TRAGÉDIA VÁRPALOTÁN –HOLTTESTET TALÁLTAK EGY ÉTTEREM MÖGÖTT

Tragédia rázta meg a helyieket, amikor egy helyi nő holttestét fedezték fel egy belvárosi étterem mögött. Az elhunyt nőre egy kutyáját sétáltató nő bukkant rá a reggeli órákban.

A szemtanú, aki portálunknak nyilatkozott, elmondta, hogy a reggeli sétája során,

amikor lefelé haladt a lépcsőn, hirtelen a holttesten majdnem keresztülesett.

A szerencsétlenül járt nő félig a járdán, félig a kocsi alatt feküdt – mondta a kutyás nő. Utána vette észre, hogy az elhunyt kezei a feje mellett helyezkedtek el, egyik cipője mellette volt, a kabátja pedig nem volt rajta, de azt is mellette megtalálták.

A szemtanú, akinél nem volt nála a mobiltelefonja, a közelben tartózkodó két személytől kért segítséget, akik végül értesítették a hatóságokat. A helyszínre érkező rendőrök azonnal megkezdték a helyszínelést, és bár a pontos részletek még nem ismertek, a helyiek szerint valószínű, hogy

az egyedül élő, 44 év körüli, szőke nő a lépcsőn eshetett le és hűlhetett ki az éjszaka folyamán.

A rendőrség jelenleg is a helyszínen van. Megkerestük őket az üggyel kapcsolatban, a részletekről későbbre ígértek tájékoztatást. Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

2024.01.20. 10:12 frissítés: Csepely Balázs rendőrségi szóvivő elmondta, a Veszprém Vármegyei Rendőr-Főkapitányság

közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja haláleset körülményeit.

(Delta Hírek/Facebook)

Valódi Hírek