Mi folyik itt? Durván ellentmondott Orbánnak a kormánypárti influenszer; rögtön meglett a böjtje

Belháború a Fideszben?

Kiállt a homosz*xuálisok gyermekvállalási joga mellett Trombitás Kristóf, a kormányközeli Megafon munkatársa, ám a Pesti Srácok nevű portálra írt vasárnapi cikke immár nem érhető el – vette észre a Gulyáságyú Média.

„Nem kétlem, hogy a gyermek pszichés fejlődésének jobb, ha apát és anyát lát maga körül, de abban meg biztos vagyok, hogy két anya vagy két apa sokkal jobb, mintha egy se volna”

– fogalmazott a megmondóember, akinek a cikke az „Igen, teljesen rendben van, hogy azonos nemű párok is nevelnek gyerekeket” címet kapta. Az írása ráadásul vezércikként jelent meg, azaz a tartalma tükrözi a teljes szerkesztőség álláspontját – elméletben.

A cikket még a kormányközeli Mandiner is szemlézte, így kicsit közelebbről is megvizsgálhatjuk a hétfőre köddé vált írást.

„Eleve, ki mondja szívére tett kézzel, valószínűleg saját, szerető otthona melegében, hogy bizonyos számú gyerek nélkülözze csak a személyes törődést, nevelést?

Ki vindikálhatja (követelheti – a szerk.) magának azt a jogot, hogy évekkel meghosszabbít a legvédtelenebbek számára egy börtönt?

Fölösleges bármelyik konzervatívnak olyan hülyeségbe ringatnia magát, hogy bizony, a homosz*xuálisok, azok valami ellenség. Azért, mert a lobbi, ami valóban ellenség, azt láttatja, hogy csak kirívó elemek vannak – hiszen ez az érdeke –, ettől ez még nem válik igazzá”

– részletezte Trombitás.

A kormányközeli Megafon-influenszer írása azért is különös, mert az Orbán-kormány egyik jeligéje közé tartozik, hogy az apa a férfi, az anya a női szerepet tölti be a családban, az egyneműek házasságáról, gyermekvállalásukról pedig hallani sem akarnak.

Valódi Hírek