Hogyan térül meg a vállalkozásodnak a céges ruha költsége?

Ahhoz, hogy a vállalkozásod a jelen gazdasági helyzetben is sikeres tudjon maradni, kiváló termékeket vagy szolgáltatásokat kell nyújtania. Ehhez pedig kiváló szakemberekre is szükséged lesz, akiket nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani őket.

Hogyan hat az alkalmazottaidra a céges ruha?

A kötelező dolgok általában negatív benyomást keltenek a munkavállalókban, a céges ruha azonban gyakran kivétel ez alól. Ha ugyanis praktikus kialakítású, a munka jellegéhez alkalmazkodó, télen melegen tart, nyáron viszont jól szellőző kényelmes viseletet jelent, az alkalmazottaid szívesen fogják viselni.

Külön előny, ha még esztétikus is, hiszen a szép ruhákat nagyobb kedvvel veszik fel. Ezt az előnyt tudják nyújtani a Cegesruha.hu gépi hímzett ruhái, amelyek tartósak, praktikusak és jól mutatnak az alkalmazottakon.

Ideális helyzet, amikor egy cégnél együttműködő csapat alakul ki, akik már fél szóból is értik egymást, és azon vannak, hogy egymást segítsék a vállalkozás sikere érdekében. Ezt az összetartozás érzést több tényező alakítja ki, többek között hozzájárulhat a munkaruha is, hiszen az egy csapathoz tartozás érzését jelenti. Ha pedig hatékonyabb a munkavégzés, az a vállalkozásod termelékenységét is növelni fogja.

Mit gondolnak az ügyfelek a céges ruháról?

Az ügyfelek szívesebben mennek be egy olyan irodába, ahol rendezett megjelenésű alkalmazottak fogadják őket. A férfiak hímzett gallérú ingben, a nők hímzett feliratos blúzban dolgoznak, amely mutathatja a cég logóját, nevét és az alkalmazott nevét is. Így a kommunikáció is személyesebb jellegűvé válhat, ami gördülékenyebbé teszi az ügyintézést. Nagyobb eséllyel válnak az érdeklődők szerződéses ügyféllé, ha pozitív ügyfélélményben van részük.

Egy áruházban, üzletben, vendéglőben, szállodában is azonnal jó benyomást kelt a vevőkben vagy vendégekben, ha a kiszolgáló személyzet elegáns és higiénikus megjelenéssel fogadja őket. Az ember szívesen vásárol vagy vesz igénybe szolgáltatást egy ilyen helyen, hiszen komfortosan érzi magát.

Ez az élelmiszeripari, vendéglátóipari és turisztikai ágazatban tevékenykedő vállalkozások számára kiemelkedő fontossággal bír. Így hosszú távon garantáltan megtérül a ruházatra költött összeg.

Állandó reklám a vállalkozásod számára

A médiatudatos vásárlók nem kedvelik a direkt, rámenős reklámokat. Ezzel ma már inkább ellenérzést lehet kiváltani a vevőkből. A céges ruhán elhelyezett logó, szlogen vagy egyéb felirat viszont szolid, de hatékony reklám lehet, pusztán az alkalmazottak megjelenésével. Tehát csökkentheted a reklámok és hirdetések költségét is, ha marketingeszközként is alkalmazod a dolgozóid megjelenését.

Arra persze ügyelned kell, hogy nem minden anyagot lehet gépi hímzéssel ellátni. A selyem és az organza anyag például nem hímezhető, sem a műanyag felületek. Viszont a pamut, a munkaruhavászon, a softshell, a kötött anyagok tökéletesek erre.

A tartós és esztétikus céges ruha tehát olyan befektetés a vállalkozásod jövőjébe, amelynek megtérülésére számíthatsz.

Valódi Hírek