Ajándék ötletek férfiaknak – hasznos tippek segítségként

Amikor férfiaknak keresünk meglepetést, az mindig feladja a leckét, hiszen amíg egy nő bármilyen bögrének, kozmetikumnak örül, addig a férfiakat a praktikus, mégis valamelyest egyedi dolgokkal lehet elkápráztatni. Az alábbi cikkben hozunk néhány tippet ennek kapcsán.

Férfias ajándékok a barkácsolóknak

Az igazán ütős ajándék ötletek férfiaknak egyrészt praktikusak, hasznosak, másrészt kapcsolódnak a kedvenc hobbijukhoz is, például a barkácsoláshoz. Eszerint bármilyen szerszámkészlet is örömet jelenthet, de ott vannak a multifunkciós zsebszerszámok is, melyek helytakarékosak, s igen egyedi kivitelekkel is találkozhatunk. Érdemes körülnézni a Deconline.hu webshopban. Itt ugyanis rengeteg egyedi ajándék fellelhető, például Huckleberry horgászkészlet is a pecázás szerelmeseinek. De nagyszerű meglepetés lehet egy multifunkciós metszőolló vagy akár egy madár formájú vágókés.

Minden számításba jöhet, ami kertészkedéssel, barkácsolással, szereléssel kapcsolatos, kivéve azoknál, akik egyáltalán nem rajonganak ezekért a hobbikért. Azért talán a legtöbb férfi nagy örömét lelné egy többfunkciós, mini szerszámkészletben, amely akár a zsebében is elfér, de tarthatja az autóban is, “ki tudja, mikor lesz rá szükség” alapon.

Tippek örök gyerekeknek

A legtöbben szeretnénk megőrizni életünk végéig gyermeki lelkünket. Ha ismerünk olyan férfit, aki minden tevékenységnek úgy áll neki, mintha egy izgalmas kaland lenne, imádja az elemlámpákat, s az összes olyan kütyüt, amellyel a legviszontagságosabb időkben is megállja a helyét, akkor válasszunk úgy ajándékot, mintha egy örök gyermeknek tennénk.

Általában egy vicces meglepetésnek is nagyon örülnek az ilyen emberek, így nyugodtan ajándékozhatunk akár egyedi poháralátétet, humoros bögrét, de egy lábkuckót is. Ez utóbbi tulajdonképpen egy lábmelegítő, valljuk be, a legtöbben szívesen elfogadnánk az ilyen típusú kényeztető eszközt.

Okoskütyük a techguruknak

Aki eleve imádja az okoseszközöket, meglephetjük egy okosórával, ha viszont ezzel már rendelkezik, s nem tervezi, hogy manapság lecserélné, ütős ajándék egy smart videós kaputelefon is. A hagyományos kaputelefonok ideje kezd lejárni, különben is, ha nem vagyunk otthon, nem is tudjuk, hogy ki keresett minket. A smart videós kaputelefon azonban lehetőséget teremt arra, hogy a csengetéskor jelzést kapjunk a telefonunkra, és videóhívás formájában beszélhessünk az illetővel. Nem kell ehhez otthon sem lennünk, csupán a készüléket kell telepíteni, illetve az alkalmazást letölteni a telefonunkra.

Láthatjuk, hogy akadnak lehetőségek. Persze nem feltétlenül a drága meglepetés jelenti a legjobb megoldást, főleg egy olyan férfinak, akinek eleve “mindene megvan”. Továbbá egy finom csokoládé és egy vicces bögre a legtöbb helyzetben is remek ajándék lehet.

Valódi Hírek