Milyen dekorációkkal dobhatod fel a dohányzóasztalt?

A nappali központi elemeként a dohányzóasztalnak megvan a hatalma ahhoz, hogy a vágyott stílust megteremtse vagy megtörje. Asztali dekorációkkal könnyen alakíthatsz rajta, számos tárgyat alkalmazhatsz a maximális hatás érdekében.

Egy jól megválasztott dohányzóasztal feldobja a nappalit, és olyan megjelenést kölcsönöz neki, mint amilyeneket a magazinokban látsz. Szerencsére nem kell profinak lenni ahhoz, hogy könnyen megvalósítható és stílusos dekorációs ötletekkel állj elő. Összegyűjtöttük a legjobb tárgyakat, szezonális tippeket, szemezgess belőlük!

Szezonális hangulat a dohányzóasztalon

A téli, karácsonyi hangulat megteremtése nem bonyolult, a meghittséget könnyen megalapozhatod gyertyákkal, mécsesekkel, puha, meleg takarókkal, műszőrme terítőkkel. Válassz a Dublino Home asztali dekoráció kínálatából a helyiség stílusának megfelelő darabot ne csak az ünnep-, hanem a hétköznapokra is!

A dohányzóasztal tökéletes központi helye lehet a dekorációknak, kiváló és egyedi hangulatot teremthetsz tárgyakkal, szezonális beállításokkal. Műalkotásokat és dizájn tárgyakat választhatsz, ezáltal sajátos atmoszférát teremtve, karaktert adva a nappalinak, azonban ne feledd, a kevesebb több elv erre is érvényes! Nincs szükség sok elemre ahhoz, hogy elegáns hatást érj el. Bátran alkalmazz organikus elemeket, ezek lehetnek termések, faágak, növények, virágcsokrok!

Használd a dohányzóasztalokat!

Számos lakásban lerakóként szolgál a kis asztalka a kanapé mellett vagy előtt, azonban ez is kaphat dekorációs funkciót vendégség esetén. Egy-egy elegáns tárgy képes egészen más arculatot kölcsönözni a hétköznapokban használati tárgyként használt asztalnak.

Egyedi megjelenés esetén maga a dohányzóasztal is stílusos eleme a nappalinak, így nem igényel extra díszítést, letisztult, modern megjelenésű tárgyat azonban ez esetben is választhatsz rá. Egy váza, egy különleges tál vagy doboz tökéletes dekoráció lehet, számtalan anyag, szín és forma közül válogathatsz a nappali színeinek, stílusának megfelelően.

Trükkök és tippek

A harmonikus megjelenés eléréséhez ne csak ne ess túlzásba, hanem tartsd be azt az alapszabályt is, hogy mindig páratlan számban csoportosítsd az elhelyezett tárgyakat, és ha több van, próbáld egyenletesen eloszlatni azokat! A 3 és az 5 mutat a legjobban, legyen szó gyertyákról, fotókról vagy könyvekről és más tárgyakról.

A lakberendezők esküsznek arra, hogy a tárgyak rácsmintázatba csoportosításával harmóniát teremthetünk, így amikor elhelyezed az asztalon a tárgyakat, erre is figyelj! Ez az ötlet bútorokkal is megvalósítható.

Amennyiben a minimál stílust részesíted előnyben, maga a dohányzóasztal, illetve a rá helyezett tárgy is egyszerű legyen, inkább játssz a formákkal! A dizájnos, exkluzív megjelenésű darabokat hagyd érvényesülni, ne nyomd el más tárgyakkal! Ismerd fel és használd ki ebben a kicsi, de annál hangsúlyosabb bútordarabban rejlő lehetőségeket, teremts a díszítésével egyedi hangulatot a nappaliban!

Valódi Hírek