Fotóval: Titokban ment valahova Orbán, az internetre feltöltött képek buktatták le a miniszterelnököt

Az is kiderült, ki volt vele.

Az okát egyelőre nem tudni, a de miniszterelnök egyre többet kultúrálódik. Ami végülis nem árt neki.

Orbán Viktor szilveszterkor Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatójával és Varga Mihály pénzügyminiszterrel, Erkel Ferenc Bánk bánjának bordalát énekelve búcsúztatták az óévet, Erről videó is készült. Nézd meg >>ITT<<!

Január 4-én, csütörtök este pedig a Zeneakadémián jelent meg, szinte meglepetésszerűen. Ugyanis a hivatalos programjában nem szerepelt ez az esemény. Sőt, érdekes módon az állami (propaganda) média sem számolt be arról. Orbánt azonban

a közösségi médiára feltöltött fotók lebuktatták.

A miniszterelnök Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész ötvenedik születésnapjára szervezett gálakoncertre ment. Vele volt a lánya, Orbán Ráhel is. Mutatjuk az ominózus estéről készült fotókat:

Bogányi egyébként a Fidesz értelmiségi holdudvarának egyik olyan tagja, aki valóban tehetséges. Ő fejlesztette ki a róla elnevezett luxus zongorát, amelyből sajtóinformációk szerint eddig 22 darabot gyártottak, amelyből 11-et a magyar állam megvett. A zongoraprojektet amúgy az adófizetők pénzéből finanszírozták, közel 300 millió forintból.

A koncerten több kormánytag is részt vett. Egyebek mellett ott volt Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, és Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is.

Az esemény kapcsán ezért is külön érdekes, hogy az MTI nem számolt be róla, és maga Orbán sem posztolt a Facebookján erről, holott máskor minden lépéséről rittyent egy bejegyzést.

(Bogányi Gergely/Facebook/Gulyáságyú Média)

Valódi Hírek