Mi a frász történik? Nagy Feró fia kilép a Beatricéből

A Facebookon jelentette be.

Kedden éjjel, a Facebookon jelentette be Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila, a Beatrice dobosa és Kékkői Zalán gitáros, hogy kilépnek a zenekarból.

Nagy Hunor Attila még nem szeretne a miértekről beszélni, de keresi a megfelelő módot és csatornát, hogy elmondhassa, mi történt.

Hogy a „nemzet csótányából” fideszes celebbé avanzsált Nagy Ferót – aki egy márciusi rendezvényen nemes egyszerűséggel Fidesz-csicskának nevezte magát – hogy érinti az, hogy a fia, valamint a zenekar gitárosa is elhagyja a Beatricét, még nem tudjuk.

Nagy Hunor Attila Facebook-posztját változtatás nélkül közöljük.

„Ricsések!
Zalán és Hunor nélkül megy tovább a zenekar.

A 2024-es évben megújult formációval folytatjuk a munkát, melyről információt későbbiekben fogunk közölni veletek.

Minden jót kívánunk a srácoknak a továbbiakban!

Kedves Ricsések!

Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt a Beatrice és megtisztelő, hogy 2018-ban a zenekar tagjává válhattam. Az első koncertünk ráadásul a 40. szülinapi koncert volt az Arénában. December elején pedig a 45-ket ünnepeltük az MVM Dome-ban. Az elmúlt, több mint 5 évben nagyon sok új ismerősre, barátra leltem és szuper közös élményeket gyűjtöttünk, amire mindig örömmel fogok emlékezni.

Ölelés a teljes stábnak! Mindenkinek a legjobbakat kívánom és remélem hamarosan újra találkozunk.

Szevasztok!

Zalán

Drága Barátaim!

13 év után, saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel!

Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek.

Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni.

Bízom mielőbbi találkozásunkban!

Ölellek Titeket!
N.H.A.”

(Nagy Feró és a Beatrice / Facebook )

Valódi Hírek