Dobrev Klára elárulta, mik az árnyékkormány és a saját újévi fogadalmai (+videó)

Neki igazából egyetlen dolog a fontos.

Dobrev Klára Facebook-oldalán közzétett videójában elmondta, mint a legtöbben, ő is tele van újévi fogadalmakkal. Például, hogy többet fog sportolni, több időt fog tölteni a gyerekekkel, egészségesebben fog étkezni, vagy hogy többet fog aludni.

Ugyanakkor hangsúlyozta: az árnyékkormány miniszterelnökeként neki igazából egyetlen dolog a fontos.

„Az én újévi fogadalmaim, azok mind arról szólnak,

hogyan fogjuk meggyengíteni, majd végül megdönteni Orbán Viktor rendszerét.

Csak ezen jár az agyam. Mert nincsenek csodák, nincsenek messiások, csak még több munka van. Ami azt jelenti, hogy el kell juttatnunk minden egyes magyar emberhez, hogy van alternatíva”

– mondta Dobrev Klára, kiemelve: ha 2023-ban 300 rendezvényt csináltak, ahol elmondták és elmagyarázták, hogy hogyan lehet ezt a brutális inflációt csökkenteni, vagy hogyan lesznek tisztességes bérek és árak Magyarországon, akkor 2024-ben kétszer ennyit kell tenni.

„Még több rendezvényre megyünk el, még több városba, még több faluba visszük el a reményt”

– tette hozzá.

De a mi feladatunk Magyarország jó hírét visszaszerezni.

Ezért, ahogy 2023-ban a német kancellárral, a spanyol miniszterelnökkel, a dán miniszterelnökkel, a brit árnyékkormánnyal találkoztunk, 2024-ben még inkább építjük a nemzetközi kapcsolatainkat. 2024 legfontosabb fogadalma, hogy még többet kell dolgozni, hogy ez egy igazán tisztességes, demokratikus szabad Magyarország legyen.

Ez az én újévi fogadalmam”

– mondta Dobrev Klára.

Videó:

(Dobrev Klára/Facebook)

Valódi Hírek