Sorozatcunamival indul 2024: Mutatjuk, milyen műsorok várnak jövőre!

Új sorozatok jönnek.

A TV2 nem aprózza el, több új sorozattal készül jövőre, lesz köztük dráma, romantikus történet és thriller is. Amerikai, török és spanyol szériákat is bemutatnak a TV2 és az Izaura TV képernyőjén. Képernyőre kerül A három nővér, az Utolsó fény, a Montecristo bosszúja, a Bosszú tűsarkon,

a Testvérektől viszont elbúcsúznak, ezt a Gülcemal váltja.

Nem kell sokat várnunk, január 2-án, 16 óra 45-kor rögtön megnézhetjük az elsőt.

A három nővér című sorozat török dráma, a főszerepben a Kegyetlen városból ismert Berker Güvennel. A történetet İclal Aydın, hazájában népszerű színésznő, újságíró és televíziós műsorvezető írta, akinek a könyve 2018-ban azonnal bestseller lett.

Egy héttel később, január 8-án, a Lostból ismert Matthew Foxszal a főszerepben először lesz látható itthon az Utolsó fény című amerikai minisorozat. A kezdést meglehetősen későre, 22 óra 55-re tették. A thrillerben egy család élete örökre megváltozik, amikor egy világméretű olajválság közepette a társadalom a globális katasztrófa küszöbén összeomlik.

Január 15-én egy spanyol sorozat, a Montecristo bosszúja veszi kezdetét. Este 22 óra 55-kor Alexandre Dumas klasszikusának modernizált változatát láthatjuk, főszerepben az Árva angyalból ismert William Levyvel.

Az Isaura TV egy török sorozattal nyit az újdonságokra. Január 23-án este 9-kor jön a Bosszú tűsarkon című török széria. Ebben egy sikeres nőgyógyász nehéz múltjába nyerhetünk bepillantást. A bántalmazott nő visszatér falujába, a traumával való szembenézés azonban gyilkosságba torkollik.

A Testvéreket január 26-án a Gülcemal váltja majd. A szövevényes családi dráma egy apagyilkosság következményeit mutatja be.

(Kiemelt képünk: a Testvérek című sorozat)

(Media1 nyomán)

Valódi Hírek