Baj van? Győzike felesége tombolni kezdett, miután kiteregették családja titkait (+fotó)

Nem válogatta meg a szavait.

Gáspár Győző felesége, Bea asszony óriási balhét rendezett, amiért egy Facebook-csoportban szidalmazta családját egy hozzászóló. A csoportot egyébként az adminisztrátorok éppen a celebekről való „pletykálkodás” miatt hozták létre.

A csoportban egy kommentelő arról tett említést, hogy még a kétezres években Győzike erőteljesen zaklatta egy címlapsztorival kapcsolatban. Mint kiderült, a showman és családja éveken keresztül küldtek kemény fenyegetéseket.

„Ennyi sok unatkozó trógert! Jobb, ha kitakarítanátok otthon! Retkes, unatkozó csőcselék”

– fogalmazott válaszában Bea asszony, akinek a Bors szerint a kommentjét már hiába keressük, hiszen Győzike feleségét azonnal kitiltották a csoportból.

Miután kivágták Bea asszonyt, egyből feltűnt Gáspárék nagyobbik lánya, Evelin, aki anyjához hasonlóan szintén nem fogta vissza magát.

„Na, pont az ilyen idióták miatt írnak rólunk a bulvárban, mint ti, mert titeket érdekel minden apró megmozdulásunk, és reakciót vált ki belőletek! Szánalmas életetekből ránk pazaroljátok az időt, energiát!

Azt hiszitek, mi vagyunk a bohócok, de közben ti vagytok!

Míg mi mosolygunk a szánalmas megmozdulásaitokon,

addig mi ebből jól élünk, hajrá!

Szidjatok, hordjatok le, ez legyen a legnagyobb boldogság az életetekben! Várom én is a tiltást, mint ahogy anyámat is tiltottad, te nyomorék. Még saját neved nem mered vállalni. Mocskos senkiházi”

– szúrt oda kíméletlenül a hozzászólónak Győzike lánya.

Hogy mennyire élnek jól Győzikéék, az könnyen megállapítható Bea asszony karácsonyi fotójából is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés

(Gáspár Bea/Instagram)

Valódi Hírek