Megszólalt Vadon Jani a távozásáról: Borította az asztalt az őt ért sérelmekkel

15 év után búcsúzik a rádiós műsorvezető.

Mint írtuk, távozik a Rádió 1-től és Balázsék műsorából Vadon Jani. Kollégái egy érzelmes Facebook-posztban közölték hétfőn reggel a hírt a rajongókkal.

Rövidesen megszólalt Vadon Jani is a történtekről. Mint elmondta, 15 év rádiózás után más vizekre evezne, de

viszonya nem romlott meg Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel.

Meglátása szerint a legfontosabb, hogy bár nélküle, de folytatódik a műsor. Hozzátette, hogy a döntést senki sem kényszerítette rá, rengeteg dolgot köszönhet a műsorvezetőtársainak, a stábnak, valamint a hallgatóknak is. Saját bevallása szerint mindig jó szívvel fog visszagondolni az ott eltöltött időre.

„A részemről vége van a rádiózásnak”

– fogalmazott Vadon Jani, ám terveiről egyenlőre nem árult el konkrét részleteket. Annyit azonban közölt, hogy van egy projektje, amelyre misszióként tekint, valamint elmondta, hogy most lehetősége lesz egy régi álmát valóra váltania.

Megjegyezte, hogy az elkövetkezendő időszakban olyan dolgokkal akar foglalkozni, amelyek nem az ismertségről és a pénzről szólnak, emellett pedig arra készül, hogy feltöltse magát élményekkel a családjával és a barátaival együtt. Hozzátette, hogy eddig nem jutott rájuk elég ideje és energiája.

Kollégái szomorúan fogadták a hírt, de Sebestyén Balázs úgy fogalmazott: örülnek, hogy 53 évesen valaki még tele van tervekkel.

Vadon az emlékeket felidézve elmondta: érzései szerint az évek során „egy kicsit körön kívül” maradt, 2-3 embert leszámítva egy szakmabelitől sem nem kapott érzelmi támogatást a nehéz pillanatokban.

„Rohadtul cserben hagytak”

– mondta a rádiós műsorvezető, akit Sebestyén azzal próbált vigasztalni, hogy a „körön belül” sem érkezik több támogatás.

(via rtl.hu/Balázsék/SoundCloud/Nyugati Fény)

 

Valódi Hírek