Ekkora baj van? Felmerült, hogy amputálni kell Rékasi Károly lábát

Rémisztő diagnózist kapott.

Mint írtuk, Rékasi Károlynak sürgősen orvosi segítségre volt szüksége, miután bedagadt a lába. A Farm VIP-ben Gáspár Zsolti figyelmeztette a színészt, hogy az ilyesmi nem játék, majd a szabályoknak megfelelően orvoshoz küldte Rékasit.

A színésznek mellesleg a történtek nyomán véget is ért a verseny. Saját bevallása szerint mérlegelnie kellett hogy folytassa vagy sem, de a producerekkel való egyeztetés után erre a döntésre jutott.

„Nekem pokoli volt megélni – hiszen sokkal hosszabb időre készültem –, hogy egy tőlem független dolog miatt kellett megválnom a Farm VIP-tól”

– fogalmazott Rékasi a borsonline.hu-nak.

Hozzátette, hogy nem volt mit tenni, a szervezete így reagált a sok terhelésre.

„Az orvosok először egy mélyvénás trombózisra gyanakodtak, ami önmagában is már komoly dolog, aztán kiderült, hogy egy pangó folyadék okoz újabb problémákat a lábamban, ami gátolja a keringést. Amennyiben ez nem tud eltávozni, műtétre kerül sor, vagy a legrosszabb esetben

elhal a végtag, és elveszíthetem a lábamat”

– részletezte a színész, aki elárulta: megijedt a diagnózis hallatán. Orvosi utasításra most 10-12 napig pihentetnie kell a lábát, így a producerrel a kórházban abban állapodtak meg, hogy nem folytatja tovább a versenyt.

A portálnak még elárulta, hogy először nem vette komolyan a baljós jeleket.

„Amikor a napi feladat után összeült a csapat, egyikük kérdezett rá, látom-e, hogy másfélszeresére duzzadt az alsó lábszáram. A lányok és Zsolti gazda unszolására vállaltam, hogy bevigyenek a kórházba. Bevallom őszintén, összeomlottam a diagnózis hallatán”

– mondta a színész, aki elmondta, hogy

a családja is frászt kapott a történtek miatt.

Rékasi úgy fogalmazott: annyi mindenen esett már túl, hogy nem ijed meg a legrosszabbtól sem, ám látni azt, hogy a számára legkedvesebbeknek mit okoz ez, szívszorító. Korábbi balesete után több hónapot töltött rehabilitációval, amelynek hála felépült, sőt októberben már egy zenés vígjáték próbáit is elkezdte

A Farm VIP-ben történtekhez annyit fűzött még hozzá: azért vágott bele a játékba, hogy legyen fogalma arról, hogyan készül egy reality, és az egyik legfontosabb, amit a játék során tanult:

„Rékasi, fogadd el azt, hogy nem csak a te álláspontod lehet igaz! Nincs kizárva, hogy a másiké a helyes.”

Valódi Hírek