Hatalmas botrány: Miskolc ellenzéki vezetése 651 millió forinttal dobná meg egy fideszes képviselő alapítványát

Jakab Péter nagyon kiakadt.

Kedden felháborodottan számolt be róla Jakab Péter, hogy Miskolc ellenzéki vezetése 651 millió forinttal akarja megtámogatni Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő alapítványát.

A Nép Pártján vezetője egyenesen ellenzéki árulásról beszél az ügy kapcsán.

Jakab Péter (balra) és Csöbör Katalin (jobbra)

Jakab Péter posztját változtatás nélkül idézzük alább:

Ez az ellenzék nyílt árulása❗️

Miskolc ellenzéki (!) vezetése 651 millió forinttal akarja megtámogatni a Csöbör Katalin fideszes (!) országgyűlési képviselő alapítványát.

🟠A „Nő a Siker” alapítvány eddig arról vált hírhedté, hogy választások előtt Csöbör az alapítvány képviselőjeként gimnáziumban kampányolhatott 18 éves diákoknak, illetve élelmiszercsomagokat oszthatott az Avason. Ez ellen a miskolci ellenzék korábban hevesen tiltakozott. Mostanra valami megváltozott.

A város ellenzéki vezetése most azt javasolja, hogy Miskolc adjon át Csöbör alapítványának négy ingatlant, iskolát, óvodát, bölcsődét. INGYEN‼️ Az ingatlanok értéke 651 millió forint.

Ennyivel fog csökkenni Miskolc vagyona, és ennyivel fog nőni Csöbör alapítványáé. Mi ez, ha nem nyílt árulás? A miskolci ellenzék a Fidesz oldalára állt!

🤜A Nép Pártján felszólítja Miskolc ellenzéki vezetését: vonják vissza a fideszes alapítványt pénzelő előterjesztést!


.

Miskolc ellenzéki vezetése nem először játszana össze a Fidesszel: Veres Pál polgármester 2021-ben elfogadta Varga Judit felkérését, és a Miskolci Egyetemet fenntartó vagyonkezelő alapítvány kuratóriumi tagja lett.

A kormány tagjai rendszeresen Miskolc ellenzéki polgármesterére mutogatva mondják azt, hogy nem igaz az az állítás, hogy csak kormánypárti politikusokkal töltötték volna fel a vagyonkezelő alapítványokat.

Kapcsolódó cikkünk:

“Nő a siker” Csöbörnél: Egy pár éve működő fideszes alapítványnál landolt több százmillió forintos támogatás

.

Valódi Hírek