Csúnyán egymásnak ugrott az érettségi nélküli Tóth Gabi és az érettségi nélküli Tóth Andi (+videó)

Gigászok csatája.

Tóth Andi, az X faktor ötödik szériájának győztese hétfő este tette közzé azt az Instagram-bejegyzést, amelyben arról ír, hogy Tóth Gabi lassan egy éve próbál tüzet szítani közöttük különféle „megalázó posztokkal, privát üzenetekkel és nyilvános kommentekkel”.

Tóth Andi szerint névrokona ezeket a „megalázó posztokat” később rendre eltávolítja, most viszont egy olyan képernyőfelvételt osztott meg, amely szerint Tóth Gabi egy olyan zárt Facebook-csoportban kritizálta őt, „ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat”.

„Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. (…) Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával” – írta bejegyzésében Tóth Andi, akinek az egy nappal korábban közzétett, kávés-tequilás reklámmal kapcsolatos posztja miatt ment neki Tóth Gabi.

A 33 éves énekesnő a Facebook-csoportban közzétett bejegyzésében írta:

„Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.. bravo.. jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.”

Tóth Andi bejegyzésére nem sokkal ezelőtt Tóth Gabi is reagált egy, az Instagram-oldalán megosztott hosszú videóban.

Ebben arról beszél, hogy Tóth Andit a 2014-es X faktor óta ismeri, és állítása szerint mindig jószándékkal közeledett a nála 11 évvel fiatalabb énekesnőhöz, de amikor látta, hogy ő is olyan „hibákat” vét a „kis pályáján”, amiket ő is megejtett karrierje elején, akkor – főként kollégái unszolására – megpróbált jótanácsokat adni neki, Andi azonban nem fogadta szívesen a segítségét.

Tóth Gabi ezt követően elmondta, hogy az említett, évek óta működő Facebook-csoportban a pályatársaikkal élcelődnek és a csoportnak az az alapja, hogy „senki nem sértődhet meg, hogy mi hogyan íródik”. Ennek a csoportnak egyébként Tóth Andi is tagja, ezért ő is látta a bejegyzését, így lehetősége lett volna arra, hogy ott reagáljon – mondta Tóth Gabi.

Az énekesnő a videót azzal zárta, hogy szerinte nem ő az online bántalmazó, hanem Tóth Andi, aki megosztotta a képernyőfelvételt a zárt csoportban írt bejegyzéséről. Ezzel ugyanis személyiségi jogokat sértett, hiszen így olyan emberek is láthatták, akik amúgy nem tagjai a csoportnak.

View this post on Instagram

A post shared by tothgabi (@tothgabi)

Tóth Gabi egyébként nemrég amiatt került reflektorfénybe, hogy kirúgatott a munkahelyéről egy kommentelőt, amiért az a terhessége idején a még meg sem születetett gyermeke halálát kívánta. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

(Tóth Gabi/Tóth Andi Instagram nyomán)

Valódi Hírek