Fordulat: A boxban trágárkodó Istenes Bence meglepő dolgot művelt

Hibázott.

Megírtuk, hogy a Sztárbox legutóbbi adásában Istenes Bence és Rácz Jenő bunyozótt. A mérkőzés alatt azonban mocskolódásig fajultak az indulatok a két fél között.

Istenes szerint Rácz b*zizott, Rácz állítása szerint Istenes pedig cigányozott. Volt minden a műsorvezető és a sztárséf között. Az üggyel kapcsolatban megszólalt Rácz felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is, aki teljesen kiborult a történtek miatt.

Pénteken Istenes a Facebookon ismerte be, hogy túllőtt a célon, bocsánatot kért. Az írást változtatás nélkül közöljük:

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban!

Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket.

Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom.

Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csusztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva!

Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól 🥊👑 Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace! 🫶🫶🫶”

(Facebook/Istenes Bence)

Valódi Hírek