Elszakadt a cérna: Teljesen kiakadt a Rácz Jenő felesége a sztárséf csörtéje után

Nem csitul a vihar.

Megírtuk, hogy a Sztárbox legutóbbi adásában Istenes Bence és Rácz Jenő mérhette össze az erejét, a stúdióban pedig elszabadultak az indulatok. A győztes Rácz a mérkőzés után úgy fogalmazott: volt mocskolódás is, de szerinte ez egy ilyen sport. A sztárséf mellesleg gratulált Isteneséknek, és mint mondta, kapott pár meglepően kemény ütést.

Istenes Bence a mérkőzés után azt mondta, Rácz ordenáré dolgokat ordított a meccs alatt, így szerinte nem érdemelte meg a kézfogást. Az eredménnyel kapcsolatban nem kívánt állást foglalni. A csörte előzménye, hogy Rácz nekiesett Istenesnek, amiért utóbbi rasszista tartalmú rajongói kommentet osztott meg közösségi oldalán. A műsorvezető elnézést kért a történtekért, mint mondta, nem olvasta el figyelmesen a hozzászólásokat.

Az üggyel kapcsolatban most megszólalt Rácz Jenő felesége is, aki teljesen kiborult a történtek miatt.

„Amikor a szerelmedet bántják, az elviselhetetlen. Ha fizikailag, ha lelkileg érik az ütések, azt én is megérzem. Jenő nemcsak életem szerelme, de egy példaértékű férfi, séf, üzletember, sportoló, apa.

Legszívesebben mindenkit bevinnék a ringbe megvadult oroszlánként, aki a szájára veszi!

De ez nem az én harcom. Én hátország vagyok most, hogy Ő jól legyen, hogy toljam, támogassam, tűzön-vízen át! Ne felejtsd, amiket kimondasz, vagy leírsz, téged minősít! Főleg vadidegenektől, meg kamuprofiloktól. Ha ideges vagy, fuss inkább egy kört”

– adott hangot indulatainak a sztárséf felesége, Rácz-Gyuricza Dóra 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában.

Ám Istenes Bence párja, Csobot Adél, – aki egyébként a Sztárbox egyik műsorvezetője – is megszólalt az ügyben, aki egy szerelmével közös szelfit is posztolt Instagram-oldalán.

„Istenes Bence, ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?!”

– írta Csobot Adél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

(Csobot Adél/Instagram)

Valódi Hírek