Tóta W. Árpád alaposan kiosztotta a fideszes szennymédiát a Katona Színház ügyében

Touché.

A fideszes szennymédia az elmúlt napokból abból próbált botrányt kavarni, hogy a Katona József Színház mennyiségi alapon 30 százalékos kedvezményt biztosított jegyvásárlásra a DK párttagoknak. (Ahogy egyébként számtalan cégnek és szervezetnek, amelyek nagyobb mennyiségben vesznek tőlük jegyeket).

Az ügyre a hvg.hu publicistája, Tóta W. Árpád is reagált szerdán a közösségi oldalán, őt idézzük:

Botrány, döbbenet! A szemét Gyurcsány orvul színházjegyet mutyizott a párttagoknak!

Nem jachtot. Nem k*rvákat. Nem kokaint. Nem vadászkúriát uniós pénzből, nem kaszinót, nem nyaralót CSOK-ra, nem sportkocsikat a jegybank pénzén, nem a komplett Balatont, nem milliókat aranyórára, nem pocaksüttetést különgéppel. Jegyeket a Katonába, harminc százalék kedvezménnyel.

Nem kérdés, hogy a fideszes kemény mag számára ez gyanús és romlott dolog, olyan, mint könyveket vásárolni vagy nyelveket beszélni. Nem előlük vették el a jegyeket a gyurcsányisták, az biztos. Tóth Gabi ingyen látható a tévében, sőt ott le lehet venni a hangot. Win-win!

Hogy ez szabályos-e, azt nem tudom; én a HVG klubkártyámmal is kapok kedvezményt oda meg még ötszáz helyre, a presskártyával meg ingyen is bemehetek egy sor múzeumba – mindig a libsik járnak jól. Ez az intézményeknek általában sima mennyiségi kedvezmény, egyben adnak el egy csomó jegyet iskoláknak, cégeknek meg bárkinek, akit érdekel.

A DK mellesleg utánégetővel száguld a sötét demagógiába, konkrétan a földosztásnál tartanak, és lesz még lejjebb. A legjobbkor jött nekik a szépségtapasz. Most jól rájuk égett, hogy ezek ilyen színházba járó kultúremberek. Már megint Gyurcsány nevet a végén!


.

Valódi Hírek