Óriási balhé tört ki: Kegyetlenül kiosztotta Orbánékat Karácsony, miután kiderült, mire készül a Fidesz Budapesten

A főváros kiemelt részét passzolják el az araboknak Orbánék.

Megírtuk, hogy Orbán Viktor „nemzeti konzervatív nindzsakormánya” eladni tervez Budapesten egy fél kerültnyi területet egy arab milliárdosnak, hogy Dubaj-stílusú felhőkarcolókat emeljenek a Hősök tere közelében. A folyamatokra rálátó kormányközeli források szerint az elmúlt hónapok során Mohamed Alabbar emirátusi üzletember, a Burdzs Kalifa mögött álló ingatlanfejlesztő minderről

személyesen tárgyalt magas rangú magyar kormányzati tisztviselőkkel.

Az arab milliárdos cége, az Emaar Properties már hivatalosan is licitál a Rákosrendező néven ismert területre, egy hatalmas állami tulajdonban lévő telekre, amelynek közepén egy lepusztult állapotban lévő vasúti pályaudvar található. Az információk szerint az Emaar gyakorlatilag egy mini-Dubajt valósítana meg Budapest XIV. kerületében felhőkarcolókkal, irodaházakkal, lakóépületekkel, luxuslakásokkal.

Az üggyel kapcsolatban most megszólalt Karácsony Gergely főpolgármester is, aki Facebook-oldalán reagált a roppant „szuverén” Orbán-kormány hajmeresztő tervére, miszerint kiárusítják egy arab oligarchának Budapest kiemelt területét.

„Jól nézzük meg a Hősök terét! Lehet nem sokáig marad ilyen…”

– írta közösségi oldalán Karácsony Gergely.

Bejegyzését alább közöljük:

„Jól nézzük meg a Hősök terét! Lehet nem sokáig marad ilyen…

A kormány ugyanis arról tárgyal,

hogy a Hősök tere mögött elterülő Rákosrendezőn »mini-Dubaj« jöjjön létre

felhőkarcolókkal és luxuslakásokkal…

Fogom a fejem.

Ezek megőrültek!?

A világörökség részét képző, a honfoglalás 1000 éves évfordulójának emléket állító emlékmű mögé ormótlan, az ég felé ágaskodó tájidegen tornyokat szeretnének növeszteni!?

Pont a mi hűde nemzeti, konzervatív kormányunk emel a hét vezér fölé a Gábriel arkangyalnál hatszor magasabbra törő felhőkarcolót?!

Épp elég baj, hogy a MOL-torony már ott éktelenkedik a gyönyörű dunai panorámában, de ez a monstrum közel kétszer akkora lenne, a Hősök terétől alig kőhajításnyi távolságban.

Megáll az ész.”

(Karácsony Gergely/Facebook)

Valódi Hírek