Mi a frász ütött Kövér Lászlóba? Egy rakás furcsaságról papolt a nagyközönségnek (+videó)

Különös mondandója akadt.

Kövér László, Bayer Zsolt és Pócs János lakossági fórumot tartott Jászapátin a minap. Bár a házelnök a Telex munkatársainak kérdésére nem akart válaszolni, a fórumon beszélt többek között az USA nagykövetéről, Hitlerről, valamint a Brüsszel és Moszkva közötti párhuzamról.

Mondandójának egyik legérdekesebb pontja az volt, amikor közölte, hogy a németek viharos sebességgel teszik tönkre magukat, egységnyi időt tekintve gyorsabban, mint Hitler tette, neki ugyanis ehhez 12 évre volt szüksége, a mostaniaknak ennyi sem kell, hogy padlóra küldjék az országot.

Emellett közölte, hogy amit Brüsszelből mondanak, az szerinte hasonlít az egykori moszkvai ukázokhoz. Meglátása szerint eljött az idő, amikor komoly változásokat tudnának elérni az Európai Parlamentben. Továbbá, ha ott a tisztségeket is újraosztják, akkor a „neokommunista”, „neobolsevista” irányba elcsúszó EU-t vissza lehetne rántani – ecsetelte véleményét Kövér László.

Mindemellett hozzátette, hogy az Egyesült Államok nagykövete számára egy nem létező ember, és egyébként is „tök mindegy”, hogy mit mond, az ENSZ mellesleg – vélekedett – „jelen pillanatban egy gittegylet, a propaganda egyik eszköze”, Magyarország pedig nem akar az EU-ból kilépni, mert szükségünk van a közös piacra.

(Telex.hu/YouTube)

Valódi Hírek