Videóval: Páratlan poénokkal reagált a fideszes tisztújítón bohóckodó Orbánékra a népszerű humorista

Ezt sem teszik zsebre.

Mint írtuk, lezajlott a Fidesz tisztújítása. A párt elnöke továbbra is – a kihívó nélkül indult – Orbán Viktor maradt, alelnököknek Kósa Lajost, Kubatov Gábort, Gál Kingát, valamint Németh Szilárdot választották.

A történtekre reagált Somogyi András humorista a legújabb, Orbán a nindzsa, egy meg egy az kettő, agybutító kormányzás! című videójában. Somogyi megjegyezte „nagyon nagy volt az izgalom”, vajon ki lesz a pártelnök – bár csupán egy ember indult a posztért.

Ugyan Orbán szerint az eredmény várható volt, hiszen „menet közben nem cserélünk lovat”, ez a paripa a humorista szerint sem vágtat már olyan szélsebesen. A miniszterelnök szerint kormánya egy nindzsa, Somogyi azonban rámutatott: jelen esetben inkább a „nincs zsé” lenne a helytálló megfogalmazás.

Nagy István agrárminiszter előadásához is volt pár keresetlen szava, a tárcavezető bölcsességeit páratlan humorral kommentelte.

Somogyi mellesleg rendre reagál Orbán és embereinek húzásaira, a luxusjachtozó Mészáros Lőrincéknek is keményen odaszúrt már, a miniszterelnöknek pedig feledhetetlen születésnapi köszöntőt küldött.

Videó:

(Somogyi András/YouTube)

Valódi Hírek