Itt van Deutsch Tamás súlyos bejelentése: Durván belenyúlhatnak a törvénybe

Mi lesz ebből?

Az Izrael-ellenesség az antiszemitizmus új formáját jelenti, ezért időszerű és szükséges az antiszemitizmussal, Izrael állammal és a zsidósággal kapcsolatos

iskolai tananyagok felülvizsgálata

az európai oktatás rendszerében – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője Strasbourgban kedden, ezzel is aládolgozva a kormány legújabb propagandájának, amely szerint a bevándorlók hozzák az antiszemitizmust Európába.

Deutsch Tamás, Az oktatás szerepe az antiszemitizmus elleni küzdelemben címmel az Európai Parlamentben tartott konferencián mindenek előtt kiemelte: csak a tudás, az ismeretek átadása révén lehet megakadályozni, hogy a történelem megismételje önmagát és a zsidó közösség újra a szélsőséges csoportok céltáblája vagy áldozata legyen.

Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti képviselője beszédében azt hangsúlyozta, hogy az antiszemitizmustól mentes, a demokratizmus és a tolerancia elvein alapuló társadalom felépítése az osztálytermekben kezdődik. Mondta mindezt a melegek, a fogyatékossággal élő emberek és más kisebbségi csoportok ellen uszító kormánypártok képviselője.

Miközben a cél látszólag nemes, hozzátesszük:

Deutsch Tamás remélhetőleg a saját háza táján kezdi el a sepregetést.

(MTI/Nyugati fény)

Valódi Hírek